PR CUAET
-
Усіма закордонними дипломатичними установами України тимчасово призупиненяється вчинення Усіх консульських дій за заявами громадян України чоловічої статі віком від 18 до 60 років, окрім дій, пов’язаних з оформленням посвідчень особи на повернення в Україну,
-
Зрозуміла, дякую!
-
Им нужен лишь паспорт и адрес проживания. Всё.
-
Там є надання в іноземні установи чи щось таке
-
привіт, я подав заявку в лютому, але досі не чув від них. і я втратив роботу, що мені робити?
-
Підкажіть, будь ласка, хто робив через дію, який саме пункт треба обрати для довідки про несудимість для pr?
-
Ну податки платити. За умови того що не депортують з простроченим паспортом. Бо ситуація така, багато хто подався на PR із відносно близькою датою закінчення паспорту(відповідно і WP також). Якщо масово почнуть відмовляти в оформленні/продовженні паспорту то Канада або йде на зустріч Україні або українцям в Канаді. Без інших варіантів.
-
Дякую
-
В каком смысле не идет?
-
Ни одной гривны теперь не задоначу с таким обращением то вообще прячься
-
Як вони можуть впливати на рішення нашого парламенту?)
-
Ні, я в танки гарно граю. Я буду дроновод!!!!
-
Гамбург написано
-
я до Австрії взяв
-
Я думаю буде раціонально зібрати підписи так, як зараз в Альберті збирають на звернення до влади про окрему програму на ПР
-
Я точно так же поймал слот на 9 мая. А еще купил билеты невозвратные из Калгари в Оттаву. Походу полечу просто погулять.
-
там же написано, від консульсва Німеччини до консульства)
-
Подписи нет
-
Весілля з канадцем буде в Україні. Чи достатньо буде перекладу свідоцтва про одруження з перекладом, чи буде співбесіда з офіцером в Канаді для підтвердження?
-
Какая разница я еле слот поймал
12 Jan 2024, 17:45
144841/438222
about a minute ago