PR CUAET
-
Але уже можливо тільки тоді коли ви вже подалися на федеральний етап, і паспорт для федерального етапу повинен бути валідним ще як мінімум пів року
-
Хто і яким чином?) Рептилоїди ?)
-
Де?А якщо нема потрібно створити гілку»Не по темі»🤣
-
STOP!! Бо зараз підуть мути
-
В Україні узурпував владу офіційно, Зелебоба став диктатором
-
Для обговорень не по темі є окремий чат.
-
Законную власть? То може поїдете до оркостану?? Там он законная власть
-
Так а що по темі?! Поки закон не вступить в силу, чоловікам послуги не надаються. Що ще обговорювати?
-
Виктор Федорович, перелогиньтесь )
-
Чи обов’язково довідку про несудимість потрібно завіряти в консульстві ? Чи не можна просто перекласти і завірити в перекладача ? Або натаріуса ?
-
Народ, теми пішли не в те русло
-
И почему то сейчас никто не кричит в отставку эту власть, но в 14 году законную власть сбросили
-
Ні, ми навіть не писали про зміну статусу. На інтервʼю обовʼязково візьміть PR кард або роздрукований eCOPR.
-
А що ви скажете хлопцям, які на передку гинуть? Типу ні, сорян - влада херова, тому донатити я не буду. Думайте вони не вважають , що влада херова? Та це тупо факт, але що вже вдієш. Це просто соромно з моральної точки зору відмовляти людям, які власні життя віддають
-
⭐️⭐️⭐️
-
Доброго вечора, Підкажіть будь ласка чи треба додавати оригінали документів плюс переклад та завірена копія? Чи буде достатньо перекладу із завіреною чорно білою копією? Дякую
-
Алена 🇺🇦 Alena nails Etobicoke East Mall and Bloor Streetwrote on 22 Apr 2024, 23:46 last edited byПідкажіть де знайти цю Анастасію щоб записатись у консульство, дякую
-
Є якийсь пруф що до цього? Скиньте імейл (не забудьте замалювати свій адрес). Це допоможе ідентифікувати чи це правда. Якщо можна щоб було видно хто відправив і підпис. Заздалегідь дякую.
-
А чи буде цього достатньо? Думаю, що. Ребра чекати розʼяснень імміграційних адвокатів.
-
Ні , з податків підприємств, які ці викидні утворюють.
12 Jan 2024, 17:45
144882/388079
2 minutes ago