PR CUAET
-
Такі листи приходили всім. Подзвоніть у cra. Надайте дохід за минулі 2 роки. Усно. І все
-
Ні. В Дипломатичних установах працює все по інакшому
-
До речі, співробітниця консульства в Едмонтоні вище в чаті писала, що на кінець наступного тижня теж мають з'явитися слоти. Коли, правда, невідомо
-
ні, але ж ми ще й маємо дотримуватися країни нашого проживання
-
Підкажіть, будь ласка, як оформити доставку паспорта з України до посольства?
-
Ви в них в паспорті записані як жінка)
-
А ви не замовляли DHL?
-
я жінка, але варіант в цілому непоганий. була б чоловіком, спробувала б
-
Не всім подовжили перміт. Особливо серед тих, в кого він вже був на 3 роки
-
Shhh... quiet now. Muted Gena for 2 days.
-
/tmute @Gena15890 48h
-
Всім привіт, скажіть будь ласка, може хтось знає. Прийшов лист чоловіку після продовження WP, “Your application has been approved “ , але дата вказана старого WP
-
Але є деякі розбіжності. Наприклад він говорить що можно оформити паспорт до того як закон набуде чинності і його потім видадуть без проблем але по факту вже не можна оформити паспорт до 16 травня. Також він говорить що зараз паспорти повинні видавати але добавив що в Україні є вже проблеми з видачею бо починають вимагати додаткові документи.
-
Давайте дивитися на речі простіше: Для оформлення паспорта треба підготувати необхідний пакет документів, заяву, сплатити послугу. Тобто, є певні вимоги саме для подання на паспорт. Певні критерії, так би мовити. Для забору паспорта нема жодних вимог.
-
Ну так. Якщо обоє тут .. розлучають Люди ще не одружились їх вже розлучають 😁прям по українські )
-
Які місяці подачі зараз отримують?
-
Василина я вже, не Василь 😂
-
На разі комусь приходять лист на біометрію чи ні?бо я думала шо 3 міс був максим термін. Але вже перевалило …
-
Публічність рішає. Тут можна вже на Канаду давати. Що вас таку бідну жіночку на імя Василь не признають жіночкою, і просити притулку. Але так трошки крінж. Не по темі, вибачте.
-
Вибачте, що турбую Вас, а в якому році ви отримали WP?Ми приїхали в 22 році, чула, що в основному відмовляють тим, хто прибув в 23
12 Jan 2024, 17:45
145119/428989
4 minutes ago