PR CUAET
-
Але перебував законно і мав ВП, правда ж? Бо тоді це теж не такий поганий варіант, бути в безпеці, хоч і на напівлегальному статусі
-
так , а працювати як без документів
-
В мене питання до спільноти: чи це вже така велика проблема оновити данні та продовжувати користуватись послугами консульства та підтримувати своїх?
-
Та пффф геть не проблема. Проблема в тому що якщо дійсно не видно що непридатний (без руки ноги) або 3 і більше дітей - то пздуй на влк і там вирішать (придатним). І якщо (вдрух) тебе виключають з обліку і ти набудеш право на виїзд у мовах воєнного стану то звісно отримаєш всі консульські послуги у повному обсязі.
-
Ще не відомо яка це проблема бо нічого із цього ще не працює. Ні консульство ні електронний кабінет. А те що припинили послуги чоловікам фактично взагалі усім то вже факт і це вже як би проблема
-
«Все тепер не буду донатить», «більше в ту помийку не повернусь». Аугууу стопе!!!!!!!! По перше ваші 1000 грн особливо погоду і так не робили. Країни мільярди кидають. А по друге хвати скиглити, дорослі люди. парашка хоче дистабілізувати ситуацію а ви їй і цьому допомагаєте. Якщо з консульства почнуть пакувати в аеропорт або Канада буде депортувати або ще якийсь треш тоді будемо думати як вирішувати, а до поки ХВАТЕ тут заходити і скиглити , додумувати те чого взагалі ще не відбулося. Подивимось як це буде працювати і потім будемо матюкати владу, АЛЕ не треба передвчастно розводити соплі в паніку!!!! Хочуть наші дані - дамо, якщо дадуть паспорт. Просто зробіть довідку про несудимість на всяк випадок.
-
Я готую в одному пдф-файлі переклад + кольоровий скан оригіналу. Навіщо чорно-білі копії?
-
Так, для отримання статусу не придатного потрібно пройти комісію в Укр. Звісно потім ніхто не випустить. З України виїхав в 2015 ще не повнолітнім. Ось таке.