PR CUAET
-
Я теж йому це написала...може він щось переплутав...я вже злякалася, що ввели вимогу мати lmia
-
Здесь менять адрес secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/70
-
Який Нок? Раджу зайти в OINP гілку, там по Онтаріо. Це може бути in demand trades ; job offer FWS
-
Доброго вечора,підкажіть,прибув до Канади минулого літа,на Карбон такс документів не подавав,податкову декларацію подав (вже й отримав кошти),чи потрібно мені подаватись на карбон,чи вони автоматично тепер будуть нараховуватись ? дякую
-
який рекорд? можна зробити тимчасовий док канади і є кейси без паспортів тіж Бєлоруси і тд це не нове щось
-
Я не модератор але по правилам не можна закликати до протестів. Просто кажу. Сама не знаю що на цю тему думаю.
-
це вже коли є провадження і тд
-
ноуп - не те Примітка. У статтях 164 і 165 цього Кодексу під злісним ухиленням від сплати коштів на утримання дітей (аліментів) або на утримання непрацездатних батьків слід розуміти будь-які діяння боржника, спрямовані на невиконання рішення суду (приховування доходів, зміну місця проживання чи місця роботи без повідомлення державного виконавця, приватного виконавця тощо), які призвели до виникнення заборгованості із сплати таких коштів у розмірі, що сукупно складають суму виплат за три місяці відповідних платежів.
-
40 відсотків
-
Поки що не було. Показати офіційну відмову у надання консульських послуг із поясненням. Діяти по ситуації.
-
Почекайте офіційних заяв. То всі пару випускають