PR CUAET
-
40 відсотків
-
Поки що не було. Показати офіційну відмову у надання консульських послуг із поясненням. Діяти по ситуації.
-
Почекайте офіційних заяв. То всі пару випускають
-
Вася зарезал Петю в Украине. Утром сел на самолёт, улетел в Канаду. В консульстве взял справку о несудимости. Он пока чист. Тем временем доблестная полиция Украины провела следствие, нашла на ноже пальцы Васи, сняла видео с подъездной камеры, провела заочно суд - Вася получил статью. Заметьте все это произошло, когда Вася уже не был в Украине. Вот вариант кейса. Я не говорю уже о том, что можно сейчас по удалёнке открыть фирму и реализовать какое либо мошенничество, будучи в это время на Бали.
-
Здається я вам вже відповіла але в іншій гілці - ми підписували іншу ІММ - онлайн через нотаріальну контору Оттави. Пошукайте нот контори Канади що роблять підпис онлайн по відео дзвінку
-
Так Обовʼязково Бо не має бути жодних gap
-
Згадайте про діда який воював проти рашки(я знаю що не рашки але все ж). Його прийняли хоч і точно в нього була судимість або щось типу того..
-
дивлячісь що і як шахрайство можна робити звідки загодно ухилятись від мобілізації будучі за кордоном и легально виїхавши - ні
-
ребята кто подавался на пров уровне и федеральном за детей тоже надо платить маленьких (500$ и 1300$ за чел?)
-
їх і нерезидент може зробити я якась нігерійська группа з імейлами