Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    безумовно, найкраще PR. Але це не у всіх може бути "с розбігу".
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia
    wrote on last edited by
    Хотіла б я побачити не просто почути що в кого ворк перміт дійсний ще на два роки і що вже ірсс видав новий від сьогодні на три роки.То що вони виграли один рік?Краще б дійсно подавалися на пр і часу не втрачали
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    @yuliyakaa Чи можете зробити покрокову інструкцію. Ця інформація була б корисною
    1 Reply Last reply
    0
  • t1000066157T Offline
    t1000066157T Offline
    VladV1V
    wrote on last edited by
    Ну давали б пр швидко тоді так звичайно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    до чого тут ваша чесність? Я вам чи хтось щось винен? Чи це не в межах законодавства Канади? Ну якщо це не в межах законодавства Канади - то Канада найде змогу мені це повідомити. Ви собі понавигадували якісь персональні правила, яких нема у законодавстві Канади. А потім обурюєтесь, що інші не підтримують ваши персональні якийсь вигадки.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Якщо IRCC їх видає- то це не заборонено. В багатьох WP залишилось 1,5 року і є розуміння що ПР можуть не вспіти. То чому ж ні?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1092367561T Offline
    t1092367561T Offline
    Viktoriia Dmukh
    wrote on last edited by
    Вони мабуть і не думали що такий бардак буде😂Але мені здається що це означає що вони продовжать дозволи на роботу та й все. Найкраще не продовжувати а ПР отримувати. І спати спокійно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia
    wrote on last edited by
    Саме так і якщо ірсс обмежень не зробить то буде ще працювати з таким напливом до кінця березня,а потім розгребати то все так як зараз з візами по куает.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1092367561T Offline
    t1092367561T Offline
    Viktoriia Dmukh
    wrote on last edited by
    Я якщо чесно в шоці яка кількість людей з повним ВП подаються на новий…. Мені це не потрібно тому не в темі… Але це жесть, звісно ті в кого він закінчується в найближчі місяці обурені. Але нажаль ніхто нічого не може зробити
    1 Reply Last reply
    0
  • t1092367561T Offline
    t1092367561T Offline
    Viktoriia Dmukh
    wrote on last edited by
    Мабуть я просто занадто чесна, і мені в голову б не прийшло подаватися на новий ВП бо мені видали на 3 роки. Мені звісно і не потрібнл, ми вже на ПР подаємось. Але люди різні, я з цим зробити нічого не можу. Теоретично люди яким видали ВП на три роки не мають право аплаїтись, але ircc обмежень в очевидь не зробили…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    Безумовно. Я теж буду подаватися на новий воркперміт. Хоча у мене перший був видан на 3 роки.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia
    wrote on last edited by
    Ну так у мене він також на три роки але з дати апруву. До цього був на не повних два роки. Ті що чекали довго і ті що подалися в листопаді після оновлення сайту отримали якщо не всі то більшість і знаю що також на три роки. Але все вірно не всі розуміють хто повинен податися,а кому це не обов’язково
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    ну це ж ви написали - t.me/prcuaet/19036/36756 "Але справа в тому що податися на ВП якщо його вже видали на три роки люди поки не можуть…". Ну це зовсім не відповідає дійсності.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1092367561T Offline
    t1092367561T Offline
    Viktoriia Dmukh
    wrote on last edited by
    Не звертайте увагу хто що отримав і хто на що подається.. йдіть своїм шляхом, а з цими проблемами ви нічого зробити не можете, тільки собі нерви псуєте
    1 Reply Last reply
    0
  • t1092367561T Offline
    t1092367561T Offline
    Viktoriia Dmukh
    wrote on last edited by
    Я не розумію чого ви взагалі до того номеру причепилися🤦🏻‍♀️Розмова була про дію дозволу на роботу яка може бути до 3ох років.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    якщо людина розуміє це так, як ви написали - то да. А якщо людина розуміє, що це беруть той же самий воркперміт і замість ньго видають його ж з тим же номером , але його срок продовжують і тому це не може бути більш 3 роки - то треба роз'яснювати. Що це буде новий окремий ворперміт з новим номером і ось на цей ворперміт розповсюджується термін до 3 років і він може бути видан на ці 3 роки з нової дати цього нового воркперміту. І таких випадків богато. Як один з них - що був написан вище людиною, яка зараз отримала новий воркперміт на 3 роки с грудня. До речі, Остап робив опитування і тоді таких з клубу "ще на 3 роки" було десь третина.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia
    wrote on last edited by
    Я думаю що всіх кого це цікавить зайдуть на сайт і почитають. Дякуємо за посилання. Я завжди вважаю що інформацію потрібно подати,а кому потрібно той і зрозуміє.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia
    wrote on last edited by
    Правильно ворк перміт видають новий. Але його подача,чи подача на новий стаді перміт називається продовження статусу в Канаді. Саме тому так і говорять продовження. Не потрібно до цього так категорично ставитися.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1092367561T Offline
    t1092367561T Offline
    Viktoriia Dmukh
    wrote on last edited by
    Цікавий у вас стиль ведення діалогу
    1 Reply Last reply
    0
  • t1092367561T Offline
    t1092367561T Offline
    Viktoriia Dmukh
    wrote on last edited by
    я не буду з вами сперечатися…Я завжди спираюсь на офіційну інформацію на сайті. Можете вважати як хочете і трактувати офіційну інформацію як хочете, ваше право, ваша відповідальність.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags