PR CUAET
-
Наївні ви. Почитайте договір про відстутність подвійного оподаткування.
-
Воу воу. Пан такой наивный. Вы что не в курсе, что вы до сих пор являетесь налоговым резидентом Украины? Я думаю когда заработает обмен налоговой информацией, вас сильно огорчат.
-
Якщо в обовʼязкових документах буде запит на свідоцтво то повинні подати. У мене було. Я подавала три раз на ворк перміт звичайний не сертифікований переклад. Той що і на куает. Тобто 4 рази разом. Всі рази пройшло. А на візу вже мала тут перекладене свідоцтво сертифікованим перекладачем. Подавала вже новий переклад. Все добре. Лишніх дозапитів не було.
-
Донати - так. Податки - ні.
-
Щиро дякую, за відповідь!
-
Доброго дня, на жаль не можу знайти по пошуку цю інформацію. Підкажіть будь ласка, якщо я працюю Accounts Receivable Analyst , а зараз мені пропонують вищу посаду Accounts Receivable Coordinator, Обовʼязки трішки інакші, чи можу я це робити і як, якщо є номінація від Альберти, але на федеральний рівень не подавалась ще. Дуже дякую!
-
Там ще в середині України є з кого брати, які ніде непрацюють... Сприводу закону та зупинення роботи консульства, мені не дивно просто знаю як починають працювати державні органи після таких подій! Закон прийняли, а порядку виконання цього закону немає, не прописаний! Бо до прикладу, про який військо-обліковий документ говорити з батьком 3 дітей? Їм ніякі папери з ТЦК не видаються, а про пред'явлення свідоцтв про народження дітей в законі не йдеться Чекають всі "вищих ценних указаній"
-
А от тут цікавий кейс. Ні. Посольство так. Консулат - ні
-
мені тоді до Австрії потрібно продавати 😬
-
А я і не повинен їх туди платити живучі в канаді.
-
А налоги вы тоже в Украину не платите, обосновывая это тем что живёте в Канаде?
-
Продам Квитки Ванкувер - Едмонтон в обидві сторони, або в одну - 26.04 - 50% від суми