PR CUAET
-
Щиро дякую, за відповідь!
-
Доброго дня, на жаль не можу знайти по пошуку цю інформацію. Підкажіть будь ласка, якщо я працюю Accounts Receivable Analyst , а зараз мені пропонують вищу посаду Accounts Receivable Coordinator, Обовʼязки трішки інакші, чи можу я це робити і як, якщо є номінація від Альберти, але на федеральний рівень не подавалась ще. Дуже дякую!
-
Там ще в середині України є з кого брати, які ніде непрацюють... Сприводу закону та зупинення роботи консульства, мені не дивно просто знаю як починають працювати державні органи після таких подій! Закон прийняли, а порядку виконання цього закону немає, не прописаний! Бо до прикладу, про який військо-обліковий документ говорити з батьком 3 дітей? Їм ніякі папери з ТЦК не видаються, а про пред'явлення свідоцтв про народження дітей в законі не йдеться Чекають всі "вищих ценних указаній"
-
А от тут цікавий кейс. Ні. Посольство так. Консулат - ні
-
мені тоді до Австрії потрібно продавати 😬
-
А я і не повинен їх туди платити живучі в канаді.
-
А налоги вы тоже в Украину не платите, обосновывая это тем что живёте в Канаде?
-
Продам Квитки Ванкувер - Едмонтон в обидві сторони, або в одну - 26.04 - 50% від суми
-
Нікого нічого не хвилюе я не російський пропагандон але мені здається що за кожною допомогою за кожним траншем е якісь норми які повинні бути виконані до чи після того траншу чи допомоги Мені приходять повістки по адресі прописки Не знаю що і як буде На мою думку вже треба братись за голову і починати готуватись що буде як що залишиться без дійсного паспорта або з діючим який був анульований ( всі інструменти вигадають на ходу ) так само як цей внутрішній розпорядок Тому перше думаю що буде колись корисне так це досконале зарання одної з переліку віри сповідальні а саме Євангельські християни-баптисти;Покутники; Свідки Єгови саме вони забороняють воювати
-
навіть не знаю, яке дали в Україні, оригінал))