PR CUAET
-
Ти не маєш платити різницю рід документс. В Кєбєку не те щоб сильно нижча доречі.
-
1 сторінка?
-
Ще не було чекіну
-
Друзі підкажіть будь ласка У дітей були візитор до червня 2024 Продлила паспорти /та подалась на нові , хочу подовжувати їх візитор , але вже маю питання старшій буде 14 в серпні то ій робити стаді перміт чи ворк перміт чи той самий візитор І ще ми подались на ПР але статус submitted ще не маю номеру AOR і тут я бачу є Move There І не розумію що мені вибирати 😭
-
В плані? Яка ставка ПДФО в Канаді?
-
Тому, можливо, навіть і добре, якщо є люди, які щось мислять в подібній темі, що не знаємо ми, гляди, щось і підкажуть
-
Ну росіян які вкоювали злочини майже всіх заочно судять і строки дають, вони десь на болотах, а в Україні вже засуджені. Я не адвокат але якщо ти порушуєш закон і за нього є відповідальність то хоч йди на суд хоч ні вони вирішать без тебе. (Це не ствердження просто думка)
-
Ну тема выросла вроде бы как из вопроса 336ККУ будет ли считаться проблемой для ПР.
-
Нажаль, на данний момент ніхто ні сном ні духом, що стосується теми мобілізації, тому люди і шукають, за що вчепитись, щоб знайти вихід, або хоча б підготуватись до можливих наслідків