PR CUAET
-
eservices.cic.gc.ca/rescalc/resCalcStartNew.do?_ga=2.104141065.809190979.1524511273-1046662034.1502370060
-
Друзі підкажіть будь ласка У дітей були візитор до червня 2024 Продлила паспорти /та подалась на нові , хочу подовжувати їх візитор , але вже маю питання старшій буде 14 в серпні то ій робити стаді перміт чи ворк перміт чи той самий візитор І ще ми подались на ПР але статус submitted ще не маю номеру AOR і тут я бачу є Move There І не розумію що мені вибирати 😭
-
В плані? Яка ставка ПДФО в Канаді?
-
Тому, можливо, навіть і добре, якщо є люди, які щось мислять в подібній темі, що не знаємо ми, гляди, щось і підкажуть
-
Вам він не потрібен тут. Нам потрібно було для іншої країни тому дома маємо по два свідоцтва про одруження і по два про народження 🤦🏻♀️Якщо чесно якби хтось підказав чи всі вони дійсні чи лиш те що видане останнє
-
Ну росіян які вкоювали злочини майже всіх заочно судять і строки дають, вони десь на болотах, а в Україні вже засуджені. Я не адвокат але якщо ти порушуєш закон і за нього є відповідальність то хоч йди на суд хоч ні вони вирішать без тебе. (Це не ствердження просто думка)
-
Ну тема выросла вроде бы как из вопроса 336ККУ будет ли считаться проблемой для ПР.
-
Нажаль, на данний момент ніхто ні сном ні духом, що стосується теми мобілізації, тому люди і шукають, за що вчепитись, щоб знайти вихід, або хоча б підготуватись до можливих наслідків
-
User B has 1/3 warnings; be careful!
-
чтобы прекратить быть налоговым резидентом Украины, необходимо выйти из по процедуре. А так выше человек прав - заработает обмен данными и станет весело или невесело
-
У мене друг не пійшов на комісію після того як дали повістку, засуджений, через пару днів в тюрьму. Я не спорю додати потрібні тут 100% але те що ситуація погіршується для всіх це факт, п не паніка
-
А можна заочно засудити за таке ?
-
ні , я нічого ще не робив , мені потрібно перекласти свідоцтво про народження і документ про розлучення.
-
Ми з Онтаріо тому краще попитайте інших
-
Ще поки часу не було, тільки імейл їм написала тиждень тому, але ніякої відповіді немає. Буду їхати і на місці розбиратись
-
Ну і скільки ви вже податків сплатили?
-
Ну якщо ви апостиль там не замовляли то у вас звичайне на одну сторінку. Бо апостиль ниткою зшивають і виходить ще дві лишні сторінки
-
Ага, а потім не явишся в воєнкомат для перевірки, заочно засудять в Україні і будеш потім пояснювати еміграційному офіцеру чому і за що ти судимий
-
Лінком на веб форму поділіться будь ласка 🙏
-
Налоговый резидент Украины 2022 - Taxters taxters.com/helpful/nalogovoe-resedency/
12 Jan 2024, 17:45
145448/469205
7 minutes ago