PR CUAET
-
А можна заочно засудити за таке ?
-
ні , я нічого ще не робив , мені потрібно перекласти свідоцтво про народження і документ про розлучення.
-
Ми з Онтаріо тому краще попитайте інших
-
Ще поки часу не було, тільки імейл їм написала тиждень тому, але ніякої відповіді немає. Буду їхати і на місці розбиратись
-
Ну і скільки ви вже податків сплатили?
-
Ну якщо ви апостиль там не замовляли то у вас звичайне на одну сторінку. Бо апостиль ниткою зшивають і виходить ще дві лишні сторінки
-
Ага, а потім не явишся в воєнкомат для перевірки, заочно засудять в Україні і будеш потім пояснювати еміграційному офіцеру чому і за що ти судимий
-
Лінком на веб форму поділіться будь ласка 🙏
-
Налоговый резидент Украины 2022 - Taxters taxters.com/helpful/nalogovoe-resedency/
-
калгарі
-
Я не розпитував, зараз подає апеляцію, а поки садять в тюрьму, тож не умовно. Але він в Україні
-
Якщо ви не маєте бізнесу в Україні то ви не сплачуєте. Ви сплачуєте там де ви є податковим резидентом. А податковим резидентом ви є там де проживаєте більше як 6 місяців і де працюєте
-
Також є думки якщо вони це будуть робити то Канада може перестати брати старі довідки про не судимість, проситимуть свіжі, а де їх брати 🙆
-
Умовно засуджений ,чи дали 3 роки?
-
любые весы в виде уголовного, даже административного не закрытого дела будут помехой для пр, т.к. не указать будет misrep. как минимум
-
User Mykhailo has 1/3 warnings; be careful!
-
www.ombudsman.gov.ua/news_details/podatkove-rezidentstvo-yak-ukrayincyam-platiti-podatki-za-kordonom Читайте.уважно. Не є ми такс резидентами.
-
рекламою не займаємось в чаті. Суто інформаційний контент
-
Можна інсту цього консультанта?
-
Не может быть такого, мы прошли выездную сессию в Варшаве, виза рабочая, но в аэропорту нам все равно дали ворк пермит CUAET, а не закрытый на определенного работодателя, так как гражданство Украины. Мы не просили, мы готовились к эмиграции несколько лет при этом жили в ЕС
12 Jan 2024, 17:45
145459/467438
2 minutes ago