PR CUAET
-
www.ombudsman.gov.ua/news_details/podatkove-rezidentstvo-yak-ukrayincyam-platiti-podatki-za-kordonom Читайте.уважно. Не є ми такс резидентами.
-
рекламою не займаємось в чаті. Суто інформаційний контент
-
Можна інсту цього консультанта?
-
Не может быть такого, мы прошли выездную сессию в Варшаве, виза рабочая, но в аэропорту нам все равно дали ворк пермит CUAET, а не закрытый на определенного работодателя, так как гражданство Украины. Мы не просили, мы готовились к эмиграции несколько лет при этом жили в ЕС
-
Я просто к тому что при желании на нас можно не только 336 оформить. Но и уклонение от налогов. Что кстати для получения пр/гражданства больнее. И все это в рамках того, чтобы вернуть тушки для мобилизации. Все же помнят забросы власти, что мол украинцы должны подать декларации о полученной в ЕС помощи. Налоги с нее конечно платить не надо, но не подача декларации это тоже аяяяй. Я собственно говорю, потому что сам финансист, и знаю вопрос. Но если говорим строго про 336, тогда для налогов можно новую ветку делать))
-
Наприклад, я подавалась за Hard-to-fill перекладу диплому було достатньо
-
Все так, треба дивитися на умови програми. По кожній є вичерпний перелік обов'язкових документів
-
Я не предоставляла. Это как дополнительный документы, и может быть не обязательным
-
Дякую. Я так само додала виписки з Дії аби пришвидшити процес. Сподіваюсь, що скоро отримаю довідки.
-
Процес по CUAET вже не працює. Спробуйте стадіперміт мінору-школяру на базі того, що батьки мають воркперміт. Але зараз вже нема приміток UKRAINE 2022 - тому треба буде щось додати з фінансовою підтримкою. На воркперміт - вже по загальному порядку і там є права депенданс подати, коли батьки мають воркперміт на кваліфікованих посадах. Ось тут процес. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/need-permit/working-family.html
-
Я отравила 7го февраля, вот только сегодня пришли справки на меня и на мужа. Получается ждали 2,5 месяца с дня отправки и это у нас были вытяги с сайта МЗС на каждого.
-
🇨🇦‼️ Visitor records і втрата статусу в Канаді 🚨🇨🇦‼️ Більше подробиць для тих, кому цікаво, чому visitor record втрачає чинність при виїзді з Канади Стаття 183(4)(a) повідомляє, що статус тимчасового перебування закінчується в момент виїзду з Канади, якщо раніше не було отримано дозволу на повторний в'їзд до Канади. І дозвіл на повторний в'їзд – це не віза! Віза за визначенням не дозволяє в'їзду до Канади; у законодавстві легко визначити, що віза лише підтверджує, що її власник перестав бути нев'їзним. А чи в'їде він у Канаду чи не в'їде — вирішить офіцер на кордоні, якому цю візу буде пред'явлено. Офіцер дозволяє, а не віза. Таким чином, віза не є дозволом на в'їзд. Для цього є інші документи, наприклад, ARC — authorization to return to Canada. Простіше кажучи, ця стаття повідомляє, що visitor record втрачає силу, як тільки його власник залишає країну навіть якщо у нього є віза в паспорті. До work/study permit'ам цей пункт не відноситься, для них окремо прописано пункт 183(4)(b) — ці перміти не втрачають дії при виїзді з Канади. #stay #visitorrecords #status
-
🇨🇦‼️ Visitor records і втрата статусу в Канаді 🚨🇨🇦‼️ Більше подробиць для тих, кому цікаво, чому visitor record втрачає чинність при виїзді з Канади Стаття 183(4)(a) повідомляє, що статус тимчасового перебування закінчується в момент виїзду з Канади, якщо раніше не було отримано дозволу на повторний в'їзд до Канади. І дозвіл на повторний в'їзд – це не віза! Віза за визначенням не дозволяє в'їзду до Канади; у законодавстві легко визначити, що віза лише підтверджує, що її власник перестав бути нев'їзним. А чи в'їде він у Канаду чи не в'їде — вирішить офіцер на кордоні, якому цю візу буде пред'явлено. Офіцер дозволяє, а не віза. Таким чином, віза не є дозволом на в'їзд. Для цього є інші документи, наприклад, ARC — authorization to return to Canada. Простіше кажучи, ця стаття повідомляє, що visitor record втрачає силу, як тільки його власник залишає країну навіть якщо у нього є віза в паспорті. До work/study permit'ам цей пункт не відноситься, для них окремо прописано пункт 183(4)(b) — ці перміти не втрачають дії при виїзді з Канади. #stay #visitorrecords #status