PR CUAET
-
Тому що відміняють для чоловіків 18-60 років(
-
User Liuda 🐈⬛🐈⬛🐈⬛ has 1/3 warnings; be careful!
-
/dwarn
-
Там, здається, потрібно європейський чи український номер телефону
-
Дякую!!! Буду зараз шукати,це б було дешевше всього!
-
На сайті у них авторизуєтесь і дивіться. Зараз може по всим странам дивіться, бо ажіотаж підспаде на перший час
-
З якого дива будуть скасовуватись?
-
Зробіть ще один. З 16 років паспорт видасть на 10 років
-
Сьогодні податкова надіслала лист. Що для розрахунку цього бенефіта треба надіслати суму дохода за період у 2023 до прибуття до Канади
-
Говорили в Техасе живая очередь. Но не знаю на 100%, можно по чатам посмотреть.
-
Мабуть вони всі згорять, але може і повезе
-
інформацію про ваші доходи до приїзду в Канаду - можна подати по телефону- це найкращий варіант (потрібно трішки "повисіти" на лінії)
-
Не знаю .чесно .подсказал бы если бы знал точный ответ Вам женщина кинула ссылку официальную, прочтите ниже
-
Так. Звісно. Все за що ви отримали форми з зарплатнею, обовʼязково.
-
Дякую, то інше. Значить якщо ти працював, скажімо , 2 тижні як стажер а потім знайшов норм роботу, то той маленький дохід треба декларувати все одно , навіть якщо він 1000
-
и как им эту информацию передать? не увидела в кабинете ничего, чтоб заполнить
-
Ні на одному сайті консульств немає такої інформації (Німеччина, Австрія, Польща, Канада).А саме головне що немає інфи на сайті МЗС🤷🏼♂️
-
Доброго дня! У нас є швидкі навчальні бухгалтерські курси. Скоро буде їх більше і по всіх напрямках в бухгалтерії. Наші відгуки від студентів можна знайти на Trustpilot. 80% студентів, які отримали сертифікацію вже працюють! Інформація є на сайті: www.taxcanada.accountant
-
дякую
-
Так
12 Jan 2024, 17:45
145618/474652
4 days ago