PR CUAET
-
Телефонне право. Вы давно не були в Україні.
-
Доброго вечора . таке питання. Як сплатити консульський збір 30 злотих з Канади до польського банку NBP O/O Warsaw • PL 77 1010 1010 0400 1922 3100 0000 • National Bank of Poland може є інший варіант?
-
У неї рішення по візі було після 4 лютого 2024 чи вона має на руках лист від IRCC про рішення о видачі їй воркперміта в аеропорту першого прильоту, в якому є строк валідації і він ще не пройшов? Тоді воркперміт в аеропорту повинні дати. А з OHIP як би хочеться вірити, що такі дадуть. Бо є офіційна інформація , що підтримка на інші бенефіти - діє до 31.03.2025. Але входить туди медстраховка чи ні - нема інфо. Тому ви нам напишіть потім - змогли ви чи ні отримати мамі медстраховку.
-
І це ще дитина… мені зробили за 2 тижня з моменту подачі, а коли прийде я ось не знаю, вже 1.5 місяці пройшло після виготовлення
-
Та там його й виготовляли аж 2 місяці чомусь
-
Пардон, більше навіть…
-
Для цього є інший чат для обговорення, але якщо вже на те пішло, то трекер у вас є? Зверху я бачив людині паспорт йшов аж цілих 5 місяців
-
+ щось таке в листі
-
А як замовити? Консул казала, що паспорт має і так прибути до дипломатичної установи
-
Dhl з України до Канади
-
Ні, я з Квебеку, вони мені сюди не доставлять з Торонто, чи ви про що?
-
ви можете спробувати в аеропорту - це ж ніхто не забороняє. І випадки позитивні були - один хтось написав. Але у вас все рівно є 6 місяців легального статуса після прибуття і ви можете його використати і тільки наприкінці подати на розширення, тобто, на візітеррекодс.
-
Цікаво коли для Торонто буде, враховуючи закон, не знаю чи заберу його
-
Ви замовляли DHL?
-
В Едмонтоні, начебто, в червні мають привезти наступну партію
-
Тиша
-
Чи вона вже не забере? Щось ви мене лякаєте….
-
Ясно(
-
Ааааа ви про це, та насправді це гроші на вітер, так люди казали, я буду вже чекати поки консул сама забере
-
Ви можете відправити заявку у консульство, щоб вони вам видали документ у якому зазначено що у вас були українське посвідчення водія, навіть якщо у вас його вилучили у іншій країні. З цим документом міняють на канадські права без жодних екзаменів у Альберті та Саскачевані (можливо у других провінціях теж, але за Альберту та Саскачеван на своєму досвіді знаю, це треба йти та питати по місцю).
12 Jan 2024, 17:45
145716/474652
about 10 hours ago