PR CUAET
-
Це для Європи, й то до пори до часу й то думаю, що вони користуються нашим становищем і тд
-
Та і гілка не про заговори і таке інше. Давайье тут ділитися тільки фактами, та перевіреною інформацію, для допомоги один ожному
-
Я чесно так скажу, що в Европі вже як років 40 немає розподілу на чоловіків та жінок. По факту кожний громадянин в країнах Европи за бажанням може пройти військову службу. Тому ні, ніякого заговору тут немає
-
Так, нам відмовили у заміні прав в ВС в звʼязку з отриманням ПР. Сказали треба міняти перед самим закінченням терміну придатності прав. І МSP видали з терміном дії, як в правах, незрозуміло чому?! 🤔
-
Ну виглядає начебто «мобілізуйте ваших чоловік, створюйте живий щит, а ми вам за це гроші» ( це моя особисто думка)
-
І в чому тоді заговор?
-
Привет такая ситуация у меня заканчивается в сентябре этого года загранпаспорт у меня все паспорты старого образца не когда не стоял на учёте смогу ли я продлить ище свой загранпаспорт у меня даже нет не дiя и нету даже id карты
-
Скажіть будь ласка, по цій програмі які основні вимоги? Потрібні докази що немає куди повертатися чи це не обов'язково?
-
Добраніч)
-
Может кто-то подсказать проверенного адвоката, который помогает с гуманитарной программой? Выше ли вероятность успеха с адвокатом?
-
Уже официально на многих консульствах опубликовали новые ограничения guangzhou.mfa.gov.ua/news/ogoloshennya
-
Виглядає логічно, немає навіть що й обговорювати
-
Всем привет смогу ли я продлить свой загранпаспорт у меня до 24 года Сентября 28 загранпаспорт старого образца
-
Новый акк)) мне бы тоже было лень сидеть две недели в Муте 😂
-
Інформацію про доходи треба сказати зателефонувавши їм. ..,чомусь це для них мабуть що єдиний варіант, бо форми в яких ми вказуємо всі суми доходу з поза меж Канади, вони не приймають до уваги. Самі вже тут 21 місяць, з ПР, але нарахувати не можуть бенефіти без наявного дзвінка в CRA і надання інформації в усній формі. І важливо записати номер агента що приймає дзвінок, бо ми вже по другому колу це робимо…😡
-
З завтрашнього дня всі консульські дії для чоловіків 18-60 років тимчасово припинені, крім оформлення документа на повернення в Україну
-
Ми не заповнювали на дітей подорожі, так як діти були молодші 18 років.
-
Скажіть будь ласка хто знає де можна почитати Канадські ресурси стосовно оподаткування Українських пенсій в Канаді? Бо одні кажуть що вона не оподатковується а інщі кажуть - що оподатковується. (
-
Да, но На сайте Альберты написано, что по состоянию на 16е апреля ещё нет квоты на этот год.
-
Зрозумів дякую 😊
12 Jan 2024, 17:45
145741/467923
about a minute ago