PR CUAET
-
Тобто на громадянство потрібно знову довідки про несудимість зі всіх країн де живе більше 6 місяців? Як тоді з України взяти?
-
Когда в Эдмонтоне был консул Андрей, был порядок. Я паспорта с октября жду.. и они уже в Эдмонтоне, но уже месяц не могут ввести в систему. Спасибо девочке, хоть фотку скинула мне паспорта ребенка, а то бы был он нелегалом.
-
Я ще не отримала нове MSP та це дійсно якось дивно.
-
Здається,ні.Якщо я не права,то гадаю мене виправлять тут в групі
-
Ну ви в курсі щоб отримати нове MSP теж треба звертатися в ICBC? Його зроблять одним документом з ID card, з фото. Але ми зарання писали що змінили статус, і нам прийшов лист на те що можемо звернутися для цього в ICBC. …. це стосується провінції ВС
-
цікаво, якщо вже відіслав їм зявку про несудимість з дії ще 2 місяці назад то зроблять чи вже теж ні?
-
Мда, фигово( А этот отказ как-то влияет на шансы получить ПР по другим программам?
-
Нашим друзям прийшла відмова на днях по цій програмі,при тому,що вони з Нікополя(прифронтова зона) і їх будинок розбомбили 🤷♀️
-
Вони з дітьми,чоловіку і дружині 44 і 45 років
-
Знаю,що подавали в січні,а чим аргументували відмову не підкажу,бо то чоловіка знайомий,чоловік не питав,якби я розмовляла,то все запитала би)))Консультант,яка їх вела,сказала,що «злий офіцер»😂попався.
-
вони з дітьми ? І який вік у дорослих?
-
я не смогла с ним связаться😢
-
А когда подавали и чем аргументирован отказ?
-
Игорь Чебунин
-
І не розумію чому може бути проблема ) подали близько місяця тому нашу першу декларацію тут)
-
А можна пробувати подавати знову по одній і тій же програмі?
-
Це ж оця форма 15000? Просто ввела уже 2 рази
-
А цей лист є - Letter Introduction?
-
Цього вже не знаю🤷♀️Знаю лише,що вони розгублені
-
Может и такое быть. Всё таки человеческий фактор влияет в этой программе. Будут второй раз подавать?
12 Jan 2024, 17:45
145763/472873
5 minutes ago