PR CUAET
-
Игорь Чебунин
-
І не розумію чому може бути проблема ) подали близько місяця тому нашу першу декларацію тут)
-
А можна пробувати подавати знову по одній і тій же програмі?
-
Це ж оця форма 15000? Просто ввела уже 2 рази
-
А цей лист є - Letter Introduction?
-
Цього вже не знаю🤷♀️Знаю лише,що вони розгублені
-
Может и такое быть. Всё таки человеческий фактор влияет в этой программе. Будут второй раз подавать?
-
Підскажіть будь ласка ) не можу зареєструватись у акаунт CRA. Вводжу номер страхування ( 100% добрий ) потім дату народження (100% правильно ) І потім потрібно форму 15000
-
Ну я думаю це ж ця графа чи там є ще десь ?
-
у вас в графе 15000 стоит 32016?
-
Ви маєте на увазі,якщо відмова,то треба швидко знову подавати?
-
Тільки треба це швидко робить по гарячим слідам
-
Дякую,буду знати
-
Ну тобто ви подали аплікацію на воркперміт по процесу CUAET? У вас віза була видана після 4 лютого 2024 року?
-
Где делал вчера?
-
Скажите пожалуйста, если я прожил в Польше 7 месяцев, то могу ли я получить справку о несудимости от Польши в польском консульстве в Канаде? И подойдет ли данная справка для Канады?
-
Либо подавать аппеляцию, либо подавать заново - это разные вещи. Если подавать заново, то ваши обстоятельства должны "существенно измениться" в сравнении с первым кейсом
-
Сегодня делал, с пометкой опен, 255 канадских
-
Дякую,скажу щоб чоловік передав!
-
Да, я не памʼятаю як англійською ця процедура називається, короче консультант швидко переробляє де були проблемні місця і відправляє. І оновлений кейс може потрапити до іншого офіцера . І переробка коштує не так багато
12 Jan 2024, 17:45
145776/474612
about a minute ago