PR CUAET
-
Народ що робити? А як щодо тих хто не сидить за кордоном. А активно робить все щоб стати громадянином іншої держави? Це все якась диктатура.
-
-
Сотрудник дп сказал, что система полностью обновляется, поэтому не выдают, но не знает будет ли выдача после обновления. Те кто подает на детей до 18 лет, лучше чтоб подавала мама, и было ксеро паспорта мамы а не папы. Так как они не знают получит ли потом паспорт.
-
❗️⚡️Українське консульство у Польщі призупинило прийом документів для чоловіків призовного віку, — повідомили "Суспільному" в дипустанові Також українцям за кордоном призупинили видачу готових паспортів з "технічних причин". Про це повідомила пресслужба Центру обслуговування громадян "Паспортний сервіс". Напередодні видання "Дзеркало тижня" опублікувало копію наказу, що опинився у розпорядженні журналістів. Зазначалося, що можливі лише консульські дії, пов’язані з оформленням посвідчень особи на повернення в Україну. 🔗 Сайт | Facebook | YouTube
-
Чому тоді вигнали людей з країни, треба було зробити умови для життя до війни, ми виїхали задовго до війни ,щоб покращити життя. В мене брат в свої 26 пішов на війну, і загинув тому знаю ,як відносяться до солдатів ,йому держава не дала нічого все купляв сам і волонтери, а це повідомлення про дискримінації, про те ,що чоловік немає ніяких прав, тільки обов'язкови......
-
Ми зробили свій вибір ще у 2018 році і поїхали. Я кажу тільки про тих хто хоче виїхати і не може! Людина має право боятися йти на війну і не хотіти туди йти і це нормально!