PR CUAET
-
❗️⚡️Українське консульство у Польщі призупинило прийом документів для чоловіків призовного віку, — повідомили "Суспільному" в дипустанові Також українцям за кордоном призупинили видачу готових паспортів з "технічних причин". Про це повідомила пресслужба Центру обслуговування громадян "Паспортний сервіс". Напередодні видання "Дзеркало тижня" опублікувало копію наказу, що опинився у розпорядженні журналістів. Зазначалося, що можливі лише консульські дії, пов’язані з оформленням посвідчень особи на повернення в Україну. 🔗 Сайт | Facebook | YouTube
-
Чому тоді вигнали людей з країни, треба було зробити умови для життя до війни, ми виїхали задовго до війни ,щоб покращити життя. В мене брат в свої 26 пішов на війну, і загинув тому знаю ,як відносяться до солдатів ,йому держава не дала нічого все купляв сам і волонтери, а це повідомлення про дискримінації, про те ,що чоловік немає ніяких прав, тільки обов'язкови......
-
Ми зробили свій вибір ще у 2018 році і поїхали. Я кажу тільки про тих хто хоче виїхати і не може! Людина має право боятися йти на війну і не хотіти туди йти і це нормально!
-
Нажаль зараз не можемо відмовитись від громадянства. Це написано в законі. Зараз користуємось документами Канади - work permit і чекаємо свій ПР. Я думаю мій вибір очевидний.
-
З навчанням все буде ок. Якщо малий не має drive licence - зробіть просто ID Card. А пан Кулеба проводить тупу ІПСО щоб нагадати нам чому ви визли свої сімʼї
-
«З технічних причин» це виглядає як тупа відмазка. Що за дурниці. Послуга була проплачена. На момент подачі отримали інформацію що паспорт прийде в Каналу. Вже після подачі прийняли закон і змінили правила. Я впевнена що такий позив до суду на консульство виграє любий юрист. Вони не можуть пост факту міняти правила. Викликати поліцію потрібно. Робити шуміху. Залучати СМІ. Про це має знати влада Канади. Бо це не ок. Ми не в Північній Кореї народились. Україна кричить про Європейські цінності а самі грубо порушують всі можливі закони. Я розумію що ще рано але вони просто падають на дурнів що це збій системи.
-
Ми не рекламуємо нікого Суто інформаційна діяльність