PR CUAET
-
Так це Канада допомогла, не Україна. А ви краще спитайте які причини переїзду до Канади! Я не кажу, що Україна погана, зараз допомагаю донатами та агітую інших допомогати, але якщо України з'являються"технічни причини", то чому вони не можуть з'явитись у мене??
-
Можна номер телефону,за яким ви додзвонились до них? дякую
-
Дак они уточнили перед этим, что будут выдавать доки только для возвращения, что б в Европе не возникло вопросов или в любой другой стране, через которую будете гипотетически ехать в Украину
-
Ви явно не в темі. Будь ласка, якщо не знаете , то не пишить нічого
-
Всем привет. Спустя три недели после получения eCopr пришло письмо, что фото не валидно и просят загрузить в портал новое. Но когда я захожу в свою заявку, которая все еще в статусе In review with IRCC, то там всего одна кнопка submit documents, которая не активна. Больше никаких опций нет. Вопрос, как загрузить фото? Кто-нибудь сталкивался с этим?
-
Це що ще за виверт такий? Тобто військову допомогу та озброєння Україні дають не для того, щоб Україна воювала з загарбником своєї території і протистояла агресії, а для того, щоб вона навіщось позбирала чоловіків із громадянством Україна з-за кордону? Ви переконцентровані на своєму его або ви російський бот, що тиражує наративи російської пропаганди. Тут ніхто не забуває, що саме через напад росії на Україну почалася ця війна і саме в України окуповані території. І українці захищають передусім себе та свою країну.