PR CUAET
-
Якщо це інтернешнл аеропорт, то не має значення коли людина прилітає. Офіцери знаходяться там цілодобово, бо люди «перетинають кордон» фактично
-
На офіційному сайті ircc написано,що всі хто отримав перміт менше ніж на 3 року мають продовжити його до 31 березня 2024. Тому я не розумію вашого обурення. Не відомо чи взагалі будуть його продовжувати після 31.03.2024. Тому тут вже не важливо у кого він місяць дійсний, а в кого 2 роки.
-
З собою мати pr і мамин id, я думаю потрібно бути у двох, тому що документи брали у нас обох. Ми напередодні все заповнили, окрім дати і підпису. Підпис і дату ставили на місці
-
Дякую, а обов'язково бути у двох для того щоб підписати? Якщо я маю пр і роблю для мами, чи можу я сама до них прийти? І які документи треба мати з собою?
-
Ну confirmation и есть ПР. А что у вас біло 5 го?
-
Скажите пожалуйста когда рассматривает офицер дело по ПР Это видно апликанту или если апрув есть данные офицера или что-то в таком плане?
-
Я ходила в реджестрі в Калгарі на Lions park, зробили швидко , в порядку черги. Я була з сестрою у якою є PR, вона там словесно підтвердила, що інформація вірна і все. Підписали і поставили печать.
-
А ви теж через режістрі робили?
-
Спробуйте перебратись в якийсь тихий субурб(можливо повище рівнем) і якість життя сильно виросте
-
Я теж планую в режістрі завіряти декларацію. Не підкажете, це в будь-якому режістрі чи в якісь окремих? І чи роблять це одразу чи треба чекати?
-
Якщо вийти на мінімально адекватний рівень(4-5)
-
Та й по ее бали якщо що додасть
-
Як мінімум навіть в Оттаві франсе зайвим не буде бо місто двомовне.
-
Поки чекаєш сидиш на перміті і все. Тут навіть на перміт скоро буде франсе 4(б1 вважайте)
-
Тому і думаю поїхати в Оттаву бо там можу податись одразу.
-
Тут же іміграція повністю по окремим правилам. Федеральні правила не працюють взагалі. Окрема бюрократична система. Окремо евалюація диплому(вес не працює) . Країна в країні якщо коротко
-
Тут ходиш, здоровкаєшся з сусідами. Більш «лампова» атмосфера як на мене
-
Привіт, я завіряла також у commissioner of oath, причин хвилюватись немає, так як вони є у оіфіційному переліку
-
что такое портал 2 не в курсе, но я имел в виду опцию confirmation of permanent residence на портале permanent residence. Это последний шаг обычно перед получением копр
-
з 18 років або за останні 10 років і з країн де проживали більше 6 міс підряд. Може хто мене поправить, якщо я дала недостовірну інформацію
12 Jan 2024, 17:45
14596/449672
2 minutes ago