PR CUAET
-
Я ходила в реджестрі в Калгарі на Lions park, зробили швидко , в порядку черги. Я була з сестрою у якою є PR, вона там словесно підтвердила, що інформація вірна і все. Підписали і поставили печать.
-
А ви теж через режістрі робили?
-
Спробуйте перебратись в якийсь тихий субурб(можливо повище рівнем) і якість життя сильно виросте
-
Я теж планую в режістрі завіряти декларацію. Не підкажете, це в будь-якому режістрі чи в якісь окремих? І чи роблять це одразу чи треба чекати?
-
Якщо вийти на мінімально адекватний рівень(4-5)
-
Та й по ее бали якщо що додасть
-
Як мінімум навіть в Оттаві франсе зайвим не буде бо місто двомовне.
-
Поки чекаєш сидиш на перміті і все. Тут навіть на перміт скоро буде франсе 4(б1 вважайте)
-
Тому і думаю поїхати в Оттаву бо там можу податись одразу.
-
Тут же іміграція повністю по окремим правилам. Федеральні правила не працюють взагалі. Окрема бюрократична система. Окремо евалюація диплому(вес не працює) . Країна в країні якщо коротко
-
Тут ходиш, здоровкаєшся з сусідами. Більш «лампова» атмосфера як на мене
-
Привіт, я завіряла також у commissioner of oath, причин хвилюватись немає, так як вони є у оіфіційному переліку
-
что такое портал 2 не в курсе, но я имел в виду опцию confirmation of permanent residence на портале permanent residence. Это последний шаг обычно перед получением копр
-
з 18 років або за останні 10 років і з країн де проживали більше 6 міс підряд. Може хто мене поправить, якщо я дала недостовірну інформацію
-
Я бы еще проконсультировалась по этому поводу. Сегодня видела в другой группе что маме прислали отказ за предоставление не правдивой информации (что она работает, а попросила визитор) не знаю влияет ли это на что то, но не уверена что можно оставить это без внимания. Я отмечу @OstapBosak Остапу, можете підказати чи треба щось робити з тією заявкою
-
Довідки треба за останні 3 роки ж наче
-
Боюся запитати скільки довідок про несудимість Ви замовляли при подачі на пр? 😉
-
Так а чого не подивитесь на Калгарі?
-
Так. Я жила багато де. В різних країнах Польща, Німеччина, Північна Африка, Австрія, Швейцарія. Також є візи до США, але так, медицина лякає не аби як. Чоловік дуже хотів до Канади. Казала поїхали хоч до Квебеку. Ну Едмонтон - це жесть для мене. 😂
-
Тупанув. Другої поправки😂
12 Jan 2024, 17:45
14602/430519
3 minutes ago