PR CUAET
-
-
У меня курсы англ прям в здании с консульством в Торонто , сегодня поднимусь на этаж , по наблюдаю , спрошу , будут выдавать или нет …
-
Де ви бачите заклик до мітингу чи протесту? Чи я чогось не розумію?
-
Нажаль, пані Кассандра, Закон інколи дуже важко відділити від політики. Це факт. Тому такі теми вірогідно будуть періодично підійматися, це теж факт. Можете зробити окрему гілку, накшталт "Обговорення політичної ситуації в Україні" 🙃
-
Я робила пару місяців назад. Апостіль це додаткова опція. Та думаю варто зробити одразу з Апостілєм
-
Вибачте, переплутала. То я ж правила і не порушую. То в чому проблема? Я не пропоную обговорити яка діюча влада не правильна й так далі. Пропозиція петиції це шлях отримання PR із простроченим паспорту якщо заявка вже в процесі. Тобто кінцева мета отримання PR а не потиличні дебати.
-
Я не кажу петицію писати до Української влади. Я про IRCC. Та це й петицією важко назвати. Прохання розглянути заявку на PR із простроченим паспортом. Коли проблема настільки масштабною може бути то можливо Канада зробить поблажку.
-
Сьогодні отримала відповідь від польського консульства. Для отримання послуг у конульстві посвідку на проживання в Польщі треба мати обов'язково.
-
На сайті президента вже є декілька таких петицій. І ви можете йти та спокійно іх підписувати. Коли виникають публічні призиви до чогось - то їх сортування вони правильні чи ні має суб'єктивний характер. Тому канал просто відмовився підтримувати будь які призиви. Завжди знайдуться люди, які не бачать різниць між призивом до підписання петицій та призивом йти кудись щось блокувати. Тому просто не починаємо щось когось кудись призивати.
-
А в тексте письма нет инструкций?
-
Будь ласка, пишіть менше, або тільки по суті. Ви закликаєте не обговорювати закон з різних боків, але цього якраз всім зараз потрібно. Важко читати інформацію, бо ви через кожне повідомлення, пишите своїх два. Я тут щоб дізнаватись інформацію, а не читати ваш спам. Дякую за розуміння.
-
Припиняє коли виїжджаєш більше ніж 30 днів.
-
Хтось робив довідку з Турції? Чи підходить е-девлет? Або краще через консульство одразу?
-
Нет, вот текст письма. Причем даже причина не указана. Dear client, Upon review of your information in the PR Confirmation Portal, your photo is invalid and has been rejected, please provide a new photo via the portal in order to receive your PR card. Reason : Click this link to sign in to the Permanent Resident Confirmation Portal prson-srpel.apps.cic.gc.ca/en/login