PR CUAET
-
На сайті президента вже є декілька таких петицій. І ви можете йти та спокійно іх підписувати. Коли виникають публічні призиви до чогось - то їх сортування вони правильні чи ні має суб'єктивний характер. Тому канал просто відмовився підтримувати будь які призиви. Завжди знайдуться люди, які не бачать різниць між призивом до підписання петицій та призивом йти кудись щось блокувати. Тому просто не починаємо щось когось кудись призивати.
-
А в тексте письма нет инструкций?
-
Будь ласка, пишіть менше, або тільки по суті. Ви закликаєте не обговорювати закон з різних боків, але цього якраз всім зараз потрібно. Важко читати інформацію, бо ви через кожне повідомлення, пишите своїх два. Я тут щоб дізнаватись інформацію, а не читати ваш спам. Дякую за розуміння.
-
Припиняє коли виїжджаєш більше ніж 30 днів.
-
Хтось робив довідку з Турції? Чи підходить е-девлет? Або краще через консульство одразу?
-
Нет, вот текст письма. Причем даже причина не указана. Dear client, Upon review of your information in the PR Confirmation Portal, your photo is invalid and has been rejected, please provide a new photo via the portal in order to receive your PR card. Reason : Click this link to sign in to the Permanent Resident Confirmation Portal prson-srpel.apps.cic.gc.ca/en/login
-
Я дивлюся тепер паспорт забрати взагалі не можливо, получається ми з вами папали в якусь точку неповернення і що робити далі хз, адже оновити дані можна буде тільки через влк в Укр, щось я думаю, що подальше отримання паспорта рашки не найгірше рішення.
-
Моніторинг кредитного рейтингу в Канаді дозволяє вчасно помітити, чи ви, часом, не стали жертвою цифрового шахрайства. Серед найчастіших схем шахрайства: Фішинг (Phishing) - шахрайські електронні листи, підставні вебсайти, шахрайські пости у соцмережах, QR-коди, через які викрадають персональні дані, дані кредитних карток та доступів до особистих рахнків; Вішинг (Vishing) - телефонне шахрайство, пов'язане з виманюванням реквізитів банківських карток або іншої конфіденційної інформації, примушуваннями до переказу коштів на картку злодіїв. Смішинг (Smishing) - вид фішингу через SMS. Шахраї відправляють жертві SMS-повідомлення, що містить посилання на фішинговий вебсайт і мотивувальне повідомлення увійти на цей сайт. Безкоштовний сервіс Borrowell, який співпрацює з Equifax - одним із двох кредитних бюро Канади - дозволяє безпечно та безкоштовно моніторити свій кредитний рейтинг.
-
Через 30 днів цей статус анулюється автоматично. Але щоб не було проблем, треба відмовитися від усіх виплат, у тому числі на дітей. Поновити цей статус раніше можна було лише один раз за умови, що в Польщу Ви знову в'їжджаєте з території України.
-