PR CUAET
-
Нет, вот текст письма. Причем даже причина не указана. Dear client, Upon review of your information in the PR Confirmation Portal, your photo is invalid and has been rejected, please provide a new photo via the portal in order to receive your PR card. Reason : Click this link to sign in to the Permanent Resident Confirmation Portal prson-srpel.apps.cic.gc.ca/en/login
-
Я дивлюся тепер паспорт забрати взагалі не можливо, получається ми з вами папали в якусь точку неповернення і що робити далі хз, адже оновити дані можна буде тільки через влк в Укр, щось я думаю, що подальше отримання паспорта рашки не найгірше рішення.
-
Моніторинг кредитного рейтингу в Канаді дозволяє вчасно помітити, чи ви, часом, не стали жертвою цифрового шахрайства. Серед найчастіших схем шахрайства: Фішинг (Phishing) - шахрайські електронні листи, підставні вебсайти, шахрайські пости у соцмережах, QR-коди, через які викрадають персональні дані, дані кредитних карток та доступів до особистих рахнків; Вішинг (Vishing) - телефонне шахрайство, пов'язане з виманюванням реквізитів банківських карток або іншої конфіденційної інформації, примушуваннями до переказу коштів на картку злодіїв. Смішинг (Smishing) - вид фішингу через SMS. Шахраї відправляють жертві SMS-повідомлення, що містить посилання на фішинговий вебсайт і мотивувальне повідомлення увійти на цей сайт. Безкоштовний сервіс Borrowell, який співпрацює з Equifax - одним із двох кредитних бюро Канади - дозволяє безпечно та безкоштовно моніторити свій кредитний рейтинг.
-
Через 30 днів цей статус анулюється автоматично. Але щоб не було проблем, треба відмовитися від усіх виплат, у тому числі на дітей. Поновити цей статус раніше можна було лише один раз за умови, що в Польщу Ви знову в'їжджаєте з території України.
-
-
Підкажіть будь ласка в одній сім’ї яка приїхала є кредит вони не мають можливості сплачувати є борг, чи дадуть сертифікат про несудимість? Дякую
-
ще зарано. листопад не доопрацьований
-
x.com/DmytroKuleba/status/1782698433440096360
-
яка у вас дата подачі?
-
Доброго дня всім! Я подався 31 грудня 2023 і теж ще нічого не прийшло крім емейл що запит прийнято на розгляд... 😭
-
Ні Якщо ви наразі перебуваєте в Канаді