PR CUAET
-
Не потрібно було прописки або реєстрації в Німеччині?
-
🔴🔴🔴 Панове, гілка створена для обговорення питань по слотам в ГКУ. Не для провокацій, не закликів для протестів, не флуду. Дотримуйтесь правил етикету і давайте проводити конструктивні дискусії, а не обливати і жалітися Є правила чату PRCUAET - дотримуємось. Дякуємо.
-
t.me/prcuaet/39128
-
/tmute 5d
-
ДРУЗЬЯ, предлагаю, по такому случаю, спеть ГІМН НЕЗАЛЕЖНОЇ😁🤝
-
Договір оренди це один з найважливіших доказів. Щодо декларацій, у момент зміни сімейного стану, можете змінити ваш сімейний стан у кабінеті cra
-
Так t.me/prcuaet/154365/166967
-
secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx?AspxAutoDetectCookieSupport=1 Шапка: Імʼя, адреса, телефон, uci, application number Re: Letter of explanation - additional information Вступний абзац - суть написання : I am writing this request to address the error that occurred…. Другий абзац- проблема ; пояснення Третій абзац - як цю проблему виправити Четвертий абзац - Thank you for your understanding and consideration. Should you require any further clarification or information, please do not hesitate to contact me. Sincerely, Імʼя Підпис
-
Добрий ранок, полистайте будь ласка дописи в цій групі, вже все розписано/обговорено. І які ваші дії теж знайдете.
-
Їхати в ДТ Документ в Європі чи Україні