PR CUAET
-
Скажіть, будь ласка, чи продовжили бенефіти для українців?
-
/dmute 1w
-
Без нотаріус жоден офіцер IRCC цей документ без засвідчення нотаріуса не прийме
-
🔴🔴🔴 Панове, гілка створена для обговорення питань по слотам в ГКУ. Не для провокацій, не закликів для протестів, не флуду. Дотримуйтесь правил етикету і давайте проводити конструктивні дискусії, а не обливати і жалітися Є правила чату PRCUAET - дотримуємось. Дякуємо.
-
Так а что паспорта выдаю ют сейчас в канадском и европейских посольствах?
-
Проблема в тому що у цього призупинення немає терміну. Тобто ми можемо припустити коли воно закінчиться але це тільки домисли. Ніхто точно нічого не каже. Якщо це на пів року/рік то це велика проблема.
-
Я просто знаю як працюють на практиці введення нових законів та наказів! До закону повинно бути роз'яснення та порядок виконання, але його немає! Це типу зроби те незнаю, що...от і закрили консульські послуги поки не зроблять новий порядок надання консульських послуг! До речі цей закон стосується не тільки чоловіків закордоном, тепер навіть ті що на фронті воюють, їм просто неможливо взяти лікарняний, наприклад знайомому військовому треба операція, реабілітація місяць, тепер без дозволу вищих командирів не може, а вони не дають дозволу, бо незнають як діяти при нових законах😢 Треба чекати І мені тільки одне не ясно, не знаходжу в цьому законі, порядок надання консульських послуг, чоловікам-батько 3х дітей. Їх закордон випускають, але не надають консульських послуг? Довідки з ТЦК ніякі невидають. Якась велика прогалина
-
На сайті консульства того міста, до якого Ви відноситесь
-
Та нема за що, я в такій самій ситуації) я читала на англомовних форумах, що люди скріни з cra прикладають, що сімейний стан змінили хоча декларації на сінгл)