PR CUAET
-
Право першої ночі введуть, щоб демографію поліпшити, теж буде норм?
-
мама блін працює без вихідних
-
Беріть свідоцтво про одруження і ідіть в консульство
-
не важливо дали форму чи ні, дохід всеодно декларується. Роботодавець обов'язково звітує за будь які оплачені суми працівникам. Не показувати ці гроші, це ризик для себе
-
Ну так все вірно закон вийшов після цього треба поновити дані. Про окремий указа про нову мобілізацію це нас не стосується вже
-
Да не вопрос, сам начинал с таких вопросов.
-
Підкажіть будь ласка, сину 14 років і йому треба буде 9 травня продовжити паспорт, чи нададуть йому послуги? Чи не відмовлять нам бо мені за листом від Кулеби не надають послуги? Чи може син сам прийти? (Мами немає)
-
Я все розумію, але попереджати день у день, коли до консульства 500+ км а комусь і більше🙄 Ніби ми всі не працюємо і інших справ не маємо, сумно все це
-
Щас. Це вже повністю недалеким треба бути. З окупації люди виїжджають з рашистськими паспортами, бо їх змушують їх взяти і інакше не випускають. Взяв паспорт і звалив до нормальної країни, то хоч будеш легально там знаходитися і подорожувати, куди тобі треба. Звичайно що краще знайти інший вихід, але без документів це зробити важко, а єдина країна,яка впихує своє громадянство силоміць - то рашка. Маємо те що маємо, на жаль.
-
не везде закрыли. в Швеции как такового карантина не было, просто по умному отправили всех на удаленку даже масочный режим - рекомендован был
-
Я вам за одне, ви мені за друге
-
Я об этом сегодня писала, что все в дп документ сотрудник предложила тем кто с детьми оформлять с мамой а не папой( ксеро паспорта мамы), чтоб потом не было проблем с получением
-
Дивіться на офіційному сайті. Наприклад hccp набуття досвіду закрита, а хто уже має 12 місяців ще відкрита альтернатива форма подачі (паперова).
-
You need to be an admin to do this.
-
/tmute
-
Загадка від Жака Фреско, скільки треба Україні мобілізувати людей, щоб витягнути війну з рашкою? На роздуми 60 днів
-
До того, що людей закрили, і тут в Канаді були протести, за які дали реальні строки.
-
так, вірно
-
You need to be an admin to do this.
-
/tmute
12 Jan 2024, 17:45
146245/474652
19 days ago