Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 955.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    Залежить як вчити. Фултайм чи парт. Франсізасйон чи самому за гроші.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5867370479T Offline
    t5867370479T Offline
    Krystina
    wrote on last edited by
    В мене чоловік зі школи вчив всі предмети на французькій. Хто його знає, від вашої наполегливості та цілеспрямованості залежить. 2 роки це точно, якщо прям так серйозно вчити кожного дня. Як перекладач англійської, німецької та арабської кажу вам, що мова - то щоденна практика і постійне поповнення словарного запасу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    Та недовго. До 19 лютого 2022 був в Україні. Потім війна застала в Туреччині. Там місяць. Потім 10 місяців в Естонії. Поки чекали візу і тд. Тут вже майже рік. Я просто багато років працював із Штатами і Канадою
    1 Reply Last reply
    0
  • t6615596527T Offline
    t6615596527T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    За скільки часу реально вивчити французьку на той рівень який потрібен на ПР?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5867370479T Offline
    t5867370479T Offline
    Krystina
    wrote on last edited by
    Мені також Монреаль дуже подобається
    1 Reply Last reply
    0
  • t5867370479T Offline
    t5867370479T Offline
    Krystina
    wrote on last edited by
    Мій чоловік вільно володіє франсе. В Оттаві його друг, не малина, але не так погано. Не поганий вибір. Щось мені підказує, що ви десь за кордоном раніше довго жили. Де саме?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    Онтаріо(думаю про оттаву). Монреаль взагалі мені ок. Але без франсе в2 тут ПРу не отримати. Ніяк. І я не впевнений що встигну(англе маю десь с1)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    Відмінність Канади як на мене це можливість з часом інтегруватись у суспільство і не бути чужим. В тій же Європі, Дубаї чи Японії ти всеодно будеш гайджин - чужак, скільки б років не прожив і як би не володів мовою. Також система фінанмів і інвестиціі і пенмійна система тут досить розумно побудовані якщо вивчити як ними користуватись і що таке tfsa rrsp чи fhsa
    1 Reply Last reply
    0
  • t5867370479T Offline
    t5867370479T Offline
    Krystina
    wrote on last edited by
    А якщо то не секрет, можна мені у вас спитати, куди ви б думали переїхати?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Спасибо за ответ!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    смысла нет. Ну выдадут и вам визитеррекодс. Ну будет у вас и он и воркпермит. Они должны рекодс вам выдать по сроку такой же, как и ребенку. Если ему выдадут на 3 года - у вас будет рекодс дольше воркпермита.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5867370479T Offline
    t5867370479T Offline
    Krystina
    wrote on last edited by
    Так згодна. То є також правда. А що? Може і до Дубаїв? 😝 Спекотно дуже. Арабську я знаю. Хахаха і сміх і гріх. Дякую за розмову, за те, що почитали мої жіночі соплі. Що адекватно відповіли. З нашими людьми поговориш і на серці легше. Завжди так де б я не жила. Гарного вам вечора.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Спасибо, есть смысл писать кризис форму на отмену анкет, и сделать одну от имени ребенка?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    так было у некоторых. Когда подавали от своего имени на ребенка. Получили потом и на себя и на ребенка. Некоторым родителям дали не рекодс, а воркпермит.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Ох, у всьому винні ці кляті заробітчани 🤣🤣🤣 спочатку по заграніцам гроші гребли лопатою, потім через них візу не видавали людям, які були в Україні і дійсно хотіли полетіти до Канади. Це я жартую, а якщо серйозно - заявок на візу більше 1 млн, більшість з них зроблено аби було, приїхало 200 тис, деякі їхали заради 3 тис виплат, деякі в гості, деякі заради майбутнього, деякі дуже розчарувалися і повернулися в Європу на виплати, бо якісь "заробітки" не такі і солодкі, а може просто не та лопата виявилася. І саме образливе для мене слухати, що українці як ніколи об'єднані - і ті що за кордоном і ті що в Україні. Покажіть мені дійсно об'єднану націю, бо я її не бачу. Кожного дня сварки тих хто виїхав і хто залишився, кожен намагається доказати свою правоту. Ті хто в Польщі на виплатах рахують виплати в Норвегії (образно кажучи). Ті хто в Норвегії кричать - чого ви сюди їдете, тут не рай, це шо вам туризм міняти країни? І на фоні цього всього ти читаєш новини про ракети-шахеди-пропавших безвісти. І наступне повідомлення в одній з груп - підкажіть як ви везли через кордон самогонний апарат? Занавіс 🤯
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    есть слоты сейчас в Эдмонтоне на 15.02
    1 Reply Last reply
    0
  • t5867370479T Offline
    t5867370479T Offline
    Krystina
    wrote on last edited by
    Ха ха ха, дякую. Посмішили. Хто його знає, Якби знати, що складеться добре, може воно і якось легше сприймалося. А то сидиш, як на пороховій бочці і не знаєш свою долю, а більш за все за дитину душа болить. Дякую за розмову. Будемо сподіватися на краще. Хай нам всіх бог береже
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Совсем запуталась, кто продлевал визитор рекорд ребенку, подскажите у вас также в кабинете высвечивается две отдельные анкеты на вас и ребенка? Подавала вроде как одну анкету со своими и ребенка данными, но когда сабмитнула, вышло как две отдельные. Теперь переживаю, что и себе визитор рекорд попросила..
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    З ваших слів вилазять натяки на рептилоїдів/всесвітню змову і інші конспірологічні теорії.(моє субʼєктивне)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    Я як раз досить можливо що буду їхати. У вас дуже хибне уявлення про Канаду. Тут ввп на душу 51к. В Дубаї 44к (на 2021). Це близький рівень розвитку відносно. І ні це не комусь вигідно а відсутність соціалізації/відсутність бажання змін/ невиіння пристосовуватись до потреб в робочій силі чи банальна лінь
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags