PR CUAET
-
Це в ДП "Документ" чи в консульстві?
-
До березня ще довго чекати...
-
не потрібно
-
не ви одна чекаєте стільки((
-
Та это не законы ,а издевательства над людьми просто
-
Привіт всім! Підкажіть будь ласка, можливо хтось з подібним вже стикався: ! Після того, як я заповнив /прямо на відповідній сторінці/, детально про строкову військову службу в СРСР де служив - мені не дало скачати відповідну форму, яка там підсвічується. Технічно, ніби все зробив вірно і перепробував… ???
-
З тим, як вони розвертали людей, які їхали продовжити паспорт чи ще щось, то не факт. Ну ви якщо вирішили летіти, то напишіть потім, чи прийняли.
-
Люди, які ще в листопаді подалися ще не всі отримали AOP.
-
/tmute 1h
-
Підкажіть будь-ласка як оновити інформацію про адресу проживання в заявці якщо ще не було AOR ?
-
Ребята Нравится Вам Или не нравится Но этих тварей рашистов больше чем нас И дело надо решать по другому,садится за стол переговоров,но никто этого делать не хочет ,поэтому пацаны молодые тысячами погибают,поэтому сейчас такое и происходит
-
Підкажіть будь-ласка як оновити інформацію про адресу проживання після отримання номінації ? Читала що потрібно написати емейла офіцеру який видав номінацію. Я це зробила — але не отримала ніякої відповіді.
-
так продовжили
-
Консульстві
-
Так було з чичнею , або як на рахунок ліванців ? Або ще приклад сірія ?
-
Та вам все неправда. На зарплаті?
-
Мій сину отримав паспорт сьогодні
-
Зате я можу сказати де ще так відносяться до громадян, забороняючи все окрім служіння. Трохи південніше Китаю.
-
Я питав чи можна відмовитись від мобілізації. Ви стверджужте що в Ізраїлі можна але це не правда
-
Даже после войны, если границы откроют, убегут те, кто ещё не убежал😂
12 Jan 2024, 17:45
146483/467922
8 minutes ago