PR CUAET
-
І в Ізраїлі тікають.
-
Це в Україні а не в Ізраїлі. Ви питали де так як не в Україні, отримали відповідь.
-
Схоже що достовірно ніхто не розуміє принцип як вони обирають кого розглянути. Спробуйте писати листа людині, яка повідомляла про refund 500$, схоже що це працює
-
Виправдовуєтись ви. Під час мобілізації громадян беруть до армії не питаючи чи вони хочуть чи ні. Кордони це частне питання. Як би в Ізраїлі тікали як з України то і кордон був би закритий. Це дуже очевидне рішення. Ще є приклади крім Ізраїля?
-
Так повертайся ,в чому проблема? Умничать оно ж то за границей хорошо конечно
-
Какие пацаны молодые? Средний возраст мобилизованного 45 лет))) молодые все за границей.
-
не знаю, на счет хватают, на на Тайване границы были закрыты на 38 лет
-
Сегодня в Кельне резко «сломался» аппарат отпечатков пальцев и людям от 12 лет пришедшими забирать паспорт отказали. Ждем новостей из Эдмонтона..
-
Мій батько після подання цієї форми чекає вже більше року на розгляд візи. Справа лежить у служби безпеки Канади. Але дії ніяких не виконується з його справою. Так мені сказали в IRCC. Вони не можуть посприяти і прискорити. Батьку 63 роки, не військовий, тільки армія СССР, офіцер запасу.
-
Погоджуюсь нажаль
-
Підскажіть будь ласка чи можна отримати PR, якщо я відкрию компанію (типу нашого ФОП)? І через який час? Працюю в ІТ маючи контакти з клієнтами
-
Ні, я маю на увазі, med, dental, ltd/stsd
-
Відмовитись можна при наявності іншого,особа не може бути без громадянства..на жаль… лицеміри поділили нашу планету і вказують нам слідувати їх тупим кордонам які вони самі намалювали кровʼю людей
-
Теж чув що видають
-
Сусідня вітка продовження паспорту. Паспорт комусь видали
-
виплата поквартально. так само як і було
-
Яке місто?
-
Я їм телефонувала, сказали ні, до 30.04 як і було. 😱
-
Shhh... quiet now. Muted Аня for 15 minutes.
-
/tmute 15m
12 Jan 2024, 17:45
146503/467035
10 minutes ago