PR CUAET
-
так я це зрозуміла, дякую сподіваємось
-
Доброго дня, що може означати статус Background check - Background check ◦ Not applicable. Такого раніше не було , дякую за відповідь
-
Звичайним життям. На території Канади ви резидент Канади і йдіть до громадянства. Звісно у відпустку на Ібіцу з протермінованим українським паспортом не вийде, але всі хто йде НС це не туристи апріорі
-
все що від нас залежало на цей момент було виконано подивимося, що з цього вийде. сподіваюся все вдасться
-
А як ви аргументували подачу? Бо казали консультанти що на гуманітарну йдуть ти , хто не проходить по іншим 100+ програмам.
-
Дякую!
-
щойно з консульства Оттави, подавалася на паспорт (16+) досвід приємний запустили раніше призначеного часу, чекала вже всередині документи прийняли швидко, в мене все було готове дали заяву написати на не віддавати поточний паспорт одразу, перш ніж я встигла спитати сфоткали, взяли відбитки, сказали перевірити данні і відпустили з богом хтось при мені питав, що робити чоловікам сказали, що поки нічого, за кілька тижнів буде інформація по процесах і нові розʼяснення, і тоді буде видно і при мені жінка просилася на новий паспорт в один слот зі своєю дитиною (як я зрозуміла) – відмовили, бо паспорт до 28 року. якби до 24, то могли б прийняти в цілому атмосфера приємна і без напрягу, всі, хто приймав, спокійні і все пояснювали, не підганяли і очі не закочували на питання
-
Перевести и заверить у нотариуса