PR CUAET
-
Так
-
про прийом двоих людей на один слот, я писала листа до консульства, але в мене було 2 слоти на різні дні, я просто спитала чи можна приїхати в двох в один день, сказали без питань просто написати їм в який саме день будемо.
-
Спочатку був ось такий?
-
Так але ж це тільки для Торонто? Чи Єдмонтон теж?
-
На сайті ж пише що будуть видавати, просто податись не можна
-
❗️🇺🇦У МЗС прокоментували заборону на консульські послуги чоловікам призовного віку: що відомо 🔴Рішення про зупинення надання консульських послуг з 23 квітня для українців призовного віку є тимчасовим кроком, який обумовлений законом про вдосконалення мобілізації; 🟢Заяви, подані до 23 квітня, будуть розглянуті та опрацьовані консульськими установами у повному обсязі; 🟢Зняти обмеження в МЗС обіцяють після 18 травня, коли закон набуде чинності; 🟢Обмеження не стосуються оформлення документів дитині чи підопічній особі, а також консульської допомоги у разі НС із громадянами України за кордоном. 📱 ADMIN 🇺🇦🇨🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Montréal, Québec ⚜️ 🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Québec City, Lévis ⚜️🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Toronto,Ontario
-
Підкажіть, якщо переведена і завірена довідка з дії підходить для ПР, то навіщо люди намагаються її отримати в консульстві?
-
💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼🥰🥰🥰
-
Ви ,знаєте, я така вам вдячна за ці рядки.
-
Ну це зрозуміло про "нові вимоги"
-
Дякую
-
Ох і ускладнюєте собі життя 😊 дзвонити в IRCC, питати тимчасовий номер справи і досилати через веб-форму. А можливо краще почекати AOR.
-
В контакт центрі IRCC працюють операторами звичайні люди, які поняття не мають про закони України. Вони не завжди досконало компетентні по канадським законам. Можна звонити по одному і тому ж питанню і отримати різні відповіді від різних працівників. Я вже звонила так раз стосовно стаді перміту, який нам не прислали поштою. Перший оператор сказав їхати в аеропорт і отримувати - ми поїхали і звісно нас туди на постули, звонили знову - сказали - подаватися на restore - але там космічні суми і довготривалий процес. Тоді звонили третій раз - накінець попався якийсь толковий і сказав поіхати на Ніагару на американсько-канадський кордон, що ми успішно і зробили. Тому звонити до працівників контакт центру IRCC стосовно невидачі посольством паспортів - це дурна трата часу, оскільки вони взагалі нічого там не вирішують. Це звичайні клерки.
-
Так і зробила. Дякую. Подала і на ПР ,і на WPсобі і синові.
-
За мати була в мʼюті
-
Написано, що заявки подані до 24 квітня, будуть опрацьовані
-
и если вы вдруг наврали, и это всплывет - это станет основанием чтобы лишить вас PR а если все честно написали - то никаких проблем не будет
-
Українськи паспорт на це жодним чином не впливає, зараз ви маєте робити все для PR і не звертати увагу на зе-клоунів. Паралельно як план Б пролонгуйте WP