PR CUAET
-
Доброго вечара, пане Остап маю таке питання, прийшов запит на здачу біометрії батькам та сину 14 років, коли самбітила аплікацію оплатила зразу з здачу біометрії для двох дорослих , за сина не оплачувала. Як зараз правильно я маю зробити наступні кроки, яким чином оплатити за сина ? Чи за дітей не оплачується?
-
В нас тут зараз (в Україні) дрони шахеди летять)) А пару днів тому в нас летіли балістичні ракети. І так майже кожного дня, вже два роки. Я це до чого. Ви там тримайтесь в своєму Едмонтоні🤣
-
Calgary це перший аеропорт прильоту? Треба в першому отримувати раптом що, якщо є десь пересадка в Канаді
-
Ні не соромно. Це частина суспільства і з цим нічого не зробиш. Різниця в тому що гемблінг залежна людина в Україні спустить 50 чи 100к поки вилетить на вулицю. А в штатах 400 чи 500к
-
-
У вас було дивне або некоректне розуміння світу😂 пс так і в Україні безхатьки такі самі. І так само багато хто не хоче вибратись з цього болота. І людей з розладами там не менше, тільки в Україні від совку ще є каральна психіатрія з обмеженням волі.
-
Всем привет. Впервые в этой группе. Ещё не знаю , куда именно писать свой вопрос. Планирую ехать в Канаду по программе Cuaet, даты вылета ещё не знаю ( до 31.03.24) приеду . Хочу податься на PR. Это можно сделать он - лайн , а получение по личному присутствию ? или подавать нужно уже на месте, в Канаде - присутствуя в стране?
-
Згодна, але Україна - не країна великої сімки, не є одною з найрозвиненіших країн світу, якою вважається Канада. Мені здавалося, що в таких країнах все має бути взято під більш суровий контроль. Податки тут не такі, як в Україні, одже люди мають право на безпечні умови проживання в своїй країні. В Канаді для цього є більше ніж запотрібно. А безхатьки, які вмирають від холоду в палатках? Всі кажуть, що то вони так самі хочуть. Ніколи не повірю, що людина хоче жити таким життям. Мені сусідка по будівлі сказала якось, до речі працює з такими безхатьками, дивиться чи є в них їжа, чи не вмерли від передозування. Так вона мені сказала, нащо уряд Канади витрачає гроші на емігрантів, коли не може громадянам Канади забезпечити гідне життя? Я вам присягаюсь в цьому. Є над чим замислитись....
-
Всем привет. Впервые в этой группе. Ещё не знаю , куда именно писать свой вопрос. Планирую ехать в Канаду по программе Cuaet, даты вылета ещё не знаю ( до 31.03.24) приеду . Хочу податься на PR. Это можно сделать он - лайн , а получение по личному присутствию ? или подавать нужно уже на месте, в Канаде - присутствуя в стране?
-
В томуж Монреаль Норд можна і не таке побачити, тільки за участі південноамериканського населення
-
Я б сказав що таке є в усіх містах(і в Україні також якщо що). Залежить від нейборхуду або району в Україні
-
Думаю ігнорувати не варто. Якщо не вийде додзвонитися у цей 7 дневий термін, або якщо агент не дасть чіткої відповіді. Я би за їхньою інструкцією про оплату підгрузила квитанцію про сплату яку ви зробили одразу при подачі. Так масло масляне але треба відповісти і підтвердити що сплачене. Зайве не буде
-
все індивідуально. це офіційні дані від IRCC. може прийти за 4міс а може і за місяць
-
офіцери працюють цілодобово і всі дні в аеропортах