PR CUAET
-
Що робити якщо слот зловлений на 8 травня ?
-
Для виїзду за кордон тільки міжнародні паспорти, які айді?🤡 Всі внутрішні канадські айді працюють лише в Канаді, навіть пр карта. Канада вам не має нічого для виїзду за кодон надавати бо ви тут без статуса!!! а на раб візі. Внутрішнє айді в сервіс кенеда могли зробити одразу як приїхали і коли був дійсний паспорт, або dr. license отримати тут.
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, якщо хлопець працює Apprentice Electrican в Альберті, але ліцензії і тд не має. Чи є можливість вказати якусь посаду в джоб офері, яка може відноситися до професії, але не потребує ліцензії? Знаю, питання може бути нелогічне, але хотілось би дізнатися 😅
-
Звичайні клерки мають доступ до офіційної інформації та їх робота надати ту інформацію В мене чітке питання було Як отримати яки небудь айді Канади а саме манітоби без діючого паспорту громадянина України для виїзду за кордон Відповідь Немае ніякої інформації що до громадян України які не мають діючих паспортів. Тому я пишу що прокодийтесь дзвоніть запитуйте що робити, які аплікації подавати та де їх подавати і що взагалі робити
-
Ви повинні вказати, що у вас візі AVUCU. Для навчання у колледжі, треба буде потім подаватися на study permit. Але я розмовляла з Pascale Dury, міністр вищої освіти Квебеку. Всі колледжі отримали повідомлення у вересні 2023 року від міністерства. Відправьте сайт що я вам надала до колледжу. Якщо будуть якісь проблеми, звертайтесь до міністерства вищої освіти. Для всіх українців по cuaet - оплата як для місцевих.
-
/tmute 3h
-
Хоче дагаваріваца з русньою
-
І чи будуть враховуватися бали на Express Entry?
-
👀Саме такі послуги закордоном зараз недоступні для українців віком від 18 до 60 років — оформлення та заміна закордонного паспорта, внесення даних про дітей до закордонних паспортів батьків; — засвідчення документів та нотаріальні послуги; — отримання або відмова від громадянства; — соціальні виплати; — обмін посвідчення водія; — оформлення документів на постійне проживання за кордоном; — оформлення віз; — реєстрація актів цивільного стану (народження, реєстрація та розірвання шлюбу, реєстрація смерті, реєстрація зміни імені); — взяття на консульський облік.