PR CUAET
-
👀Саме такі послуги закордоном зараз недоступні для українців віком від 18 до 60 років — оформлення та заміна закордонного паспорта, внесення даних про дітей до закордонних паспортів батьків; — засвідчення документів та нотаріальні послуги; — отримання або відмова від громадянства; — соціальні виплати; — обмін посвідчення водія; — оформлення документів на постійне проживання за кордоном; — оформлення віз; — реєстрація актів цивільного стану (народження, реєстрація та розірвання шлюбу, реєстрація смерті, реєстрація зміни імені); — взяття на консульський облік.
-
/ban
-
Дякую, тоді зараз краще періодично оновлювати довідку з дії
-
*МЗС надало розʼяснення щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном* ▪️Прийняття заяв на надання консульських дій продовжиться з урахуванням нових вимог після набуття чинності закону про мобілізацію 18 травня. ▪️Механізм оновлення та перевірки військово-облікових даних для чоловіків 18-60 років, які перебувають за кордоном, наразі визначається та узгоджується з державними органами. ▪️Усі заяви про надання консульських послуг, подані до 23 квітня, буде розглянуто та опрацьовано консульськими установами.
-
"На МЗС вже давно покладається обов'язок з ведення військового обліку. Відповідні функції закордонних дипломатичних установ були визначені ще постановою КМУ від 7 грудня 2016 року." - з сайту МЗС Цікаво. Чи можуть це трактувати, як те, що МЗС також згідно до нового закону можуть видавати повістки?
-
Я по балам сама все не витягну😅
-
Дякую, знайшла. Бачу, пише short-term і no-formal education…
-
Я писала сьогодні, не думаю, що отримаю відповідь, як отримаю відпишу