PR CUAET
-
Цікаве питання, "переживаю" - що вже ні. Дозвонитися в консульство сьогодні неможливо
-
Було не смішно, бо в мене одразу сердечко в п'яти упало.
-
Зрозумів вас. Дякую за інформацію! Декілька знайомих канадців вже є, але до "друзі" ще треба йти)) Будемо намагатися.
-
ми номінацію отримали наступного дня після попередньої вибірки, втомилися чекати на цю 😁
-
нарешті
-
Бо комусь повертали просто перекладені довідки і давали 60 днів на отримання завіреної консульством
-
/tmute Аня 96h
-
@OstapBosak доброго дня! підкажіть, будь ласка, чи можна буде пройти по гуманітарній програмі імміграції в Канаду для отримання permanent residence людині з такою ситуацією: я громадянка рф, мій чоловік громадянин України, ми одружилися в Україні за місяць до повномасштабного вторгнення. я прилетіла в Канаду по cuaet так як легалізація громадян рф в Україні неможлива поки триває війна та після неї теж. чоловік, на жаль, залишився там через обмеження по закону. підкажіть, будь ласка, чи можу я подаватись на гуманітарну програму для отримання пр через те, що в Україну мені більше не можна і я туди взагалі не потраплю, а в рф я відмовилась повертатись тому що не підтримую росію та її владу і засуджую воєнну агресію проти України? дякую 🙏
-
Мані здається, що ті хто каже про необхідність перемовин є або представниками ворожої пропаганди або не не розуміють що хоче ворог. Нече вже багато разів говорилося і подіями підтверджувалось, що їх вся Україна. Якщо взяти це до уваги, то перевомини про що?? Про капітуляцію і очікування нового голодомору чи репресій?? А з приводу чому ті, хто не бачить виходу в перемовинах виходу, не в окопі зараз, то можу сказати, що в Україні до війни було більше мільйона силовиків, а ще силовики пенсіонери в 40 років і т д. А ще олігархи і держслужбовці (не всі, які активно приймали участь в розкраданні), що могли би в тяжкий час допомогти фінансово і т д. Крім того ця війна є порушенням міжнародного права, мають світ реагувати відповідно - військовими ( яких по всьому світу мільйони і це їх професія), а не по пів року думати чи дати зброю і гроші. Я щось не бачу чому я маю іти воювати, не маючи ніякого аідношення ні до яких служб до того. Хіба що підвищенне фінансове навантаження. От зараз бронь роблять за 20 тис в місяць. Можливо для закордонників зроблять щось схоже. Наприклад 5-10 тис в місяць, але думаю, що булоби справедливо не у вигляді такого собі податку, а у вигляді державних облігацій, як Порошенко піариться на них. І краще би валютні облігації. Як на мене, то було би справедливо.
-
Я вранці сьогодні отримав витяг, думаю просто додаток ліг через наплив людей.
-
Взагалі не здивований що такі роздуми написані руснявою