PR CUAET
-
Я б сказав що таке є в усіх містах(і в Україні також якщо що). Залежить від нейборхуду або району в Україні
-
Думаю ігнорувати не варто. Якщо не вийде додзвонитися у цей 7 дневий термін, або якщо агент не дасть чіткої відповіді. Я би за їхньою інструкцією про оплату підгрузила квитанцію про сплату яку ви зробили одразу при подачі. Так масло масляне але треба відповісти і підтвердити що сплачене. Зайве не буде
-
все індивідуально. це офіційні дані від IRCC. може прийти за 4міс а може і за місяць
-
офіцери працюють цілодобово і всі дні в аеропортах
-
можете і швидше. ми робили за півроку до закінчення паспорту
-
О, бачите як. А ми думали з Едмонтону в передмістє переїжджати. Знаєте, тут більшість цін на житло завищена ненатурально. Ми коли були в Торонто, то зустріли нашу жіночку- покоївку в готелі працювала з Сум. Вони з чоловіком прожили 10 років саме в Едмонтоні, напевно отримали громадянство та переїхали в Торонто. Казала, що в нас є гроші на покупку квартири в Едмонтоні, але не за що і ніколи це робити не будемо, такий треш. Ох, як вона мене відмовляла від Едмонтона. Як ми шкодуємо, що її не послухали. Тільки те, що дитина бачить як наркомани коляться прямо біля зупинки поряд зі школою, як вона з голою дупою стоїть, а моє дитя це дивиться все. Я ніколи цього не зможу сприйняти ні за що. Це місто, як для мене, втратило людські цінності, моралі, з таким контингентом майбутній розвиток міста не є можливим. Тому і заманюють сюди "легким піаром" в надії хоч українськими сім'ями хоч якось змінити обличчя та славу міста. Влітку на зупинці якийсь виродок зарізав українського чоловіка зараженим ножем. Ніж пройшов через легені та потрапив у серце. Трапилась інфекція в серці.Чоловік мій працював в багатьох районах цього міста. В одному з елітних районів Едмонтона, де домівки коштують під мільйон $, то там в нього вкрали вимірювательну станцію коштом 75 000$. На зупинках треба стояти та озиратись, щоб ніхто тебе ножом не пирнув. Декілька разів до мене чіплялись безхатьки з різними проханнями обдовбані. Це точно не місто моєї мрії. 😂Може то ми такі не прущі, чи то в нас забаганки не як у людей. Але дуже багато лайна тут., як на мене, нормальні люди не повинні все це сприймати, як норми життя. Дай Бог Вам обрати свою найкращу домівку, бути в ній щасливими, здоровими. Нехай все у всіх складеться як найкраще. Дякую за теплі побажання. Поговорили, та вже якось налагодиться у всіх.😉❤️
-
так
-
Бо я тут живу вже 1.5 роки. Зсередини на все надивилась. Бачу як наших українців називають інопланетянами. Як вони масово їдуть до Європи назад, бо навіть цей рік не можуть попрацювати. Може в Монреалі свої забобони, але потихоньку потихоньку в кращій культурі та в дамках. Не знаю, чоловіче. Може то я вже якось розчарувалась в Канадській гостинності. Чоловік п'ятий місяць чекає на номінацію. Чоловіків - іноземців кидають в загальний пул, хоча приїхали по тим самим куаетам та мають право на отримання номінацій як і українські громадяни. Я не скаржусь, просто розмовляємо. Щось ви мені скажете, щось я вам з свого досвіду. Тож таке, ми всі українці від одного лиха тікали. Більшість продуктів бачу зроблено в Квебеку, імпортовано з Квебеку чи Монреалю. Якщо якийсь продукт скінчився, то будемо чекати 2 - 3 місяці поки його сюди з Європи завезуть. В Ікеа нема кроватей, бо далеко доставляти з Європи до Едмонтону. ЧЕКАЄМО.... 😊 Лікарі..... то біль.... Коли хотіла дитині зуби робити під анестезією, то мені дали документ підписати, що у випадку літального ісходу клініка не винна, та я не маю претензій до лікарів. Я відмовилась..... бо лячно дитину більше живою не побачити. Подруга зробила анестезію дитині для зубів, в дитини тиждень температура 40, відвезли її на машині, бо вона не розмовляє зовсім англійською, вона їй каже то не наша провина йдіть до дантисту. І.т.д і.т.п. Ще багато можу розповісти про різні галузі. Так, сюди можна приїхати працювати чорні роботи., які канадці не будуть робить, потерпіти для ПР, але жити, ростити дітей, та зустрічати старість ні в якому разі. Бачу у всіх рентген кабінетах всі місцеві на візочках чи з палками, бо із зі важкого клімати і праці на морозах всі хворі на артрит та ревматизм. Я дуже добре розумію мову і дуже багато спілкуючись з місцевими, більшість кажуть, що якби був шанс, гроші та мова переїхали в Монреаль чи Квебек. Всі дуже б хотіли змінити це місто на краще. Є в інтернеті Канадський Марк - українець тут вже дуже давно. Казав про Квебек, якщо б знав мову, то переїхав би.
-
Ви дуже правильно все робите. Але світ на жаль не ідеальний. І прорахувати що через певний час буде PR чи в атлантиці чи будь де, неможливо.
-
Мені дуже шкода, що у Вас такий негативний досвід проживання в Едмонтоні 😞 ми проживаємо в передмісті, але на майбутнє плануємо переїзд саме в Едмонтон. В Едмонтоні часто буваємо, окраїна дуже розбудовується, гарні нові райони і ціни захмарні 😵💫 моніторимо ціни на купівлю житла ще з приїзду і ціни дуже виросли, попит значно перевищує пропозицію, якщо минулого року квартира в гарному районі з підземним паркінгом і кондофі до 400 Дол вартувала до 150 тис, то зараз такаж в районі 175-200 і ще спробуй її вихватити, бо на гарний варіант по 6-10 оферів і покупець може піднімати ціну, щоб ця нерухомість була його. Ми спілкувалися з рієлтором, ціни ростуть як гриби, і так є нерухомость яка продається більше року, але на то також є причини - район, непомірно завищена ціна, нерухомість продається через суд, або немає гарантій купівлі. Я Вам бажаю скорішого отримання PR і знайти своє місце в Канаді 🤗
-
У нас меньше месяца ушло на получение нового WP. Кстати новый дали на 3 года с декабря.
-
Когда форму заполнили, там в конце формы кнопка валидации. Validate вроде. Её надо нажать после заполнения, и уже валидированную загружать.