PR CUAET
-
Ви дуже правильно все робите. Але світ на жаль не ідеальний. І прорахувати що через певний час буде PR чи в атлантиці чи будь де, неможливо.
-
Мені дуже шкода, що у Вас такий негативний досвід проживання в Едмонтоні 😞 ми проживаємо в передмісті, але на майбутнє плануємо переїзд саме в Едмонтон. В Едмонтоні часто буваємо, окраїна дуже розбудовується, гарні нові райони і ціни захмарні 😵💫 моніторимо ціни на купівлю житла ще з приїзду і ціни дуже виросли, попит значно перевищує пропозицію, якщо минулого року квартира в гарному районі з підземним паркінгом і кондофі до 400 Дол вартувала до 150 тис, то зараз такаж в районі 175-200 і ще спробуй її вихватити, бо на гарний варіант по 6-10 оферів і покупець може піднімати ціну, щоб ця нерухомість була його. Ми спілкувалися з рієлтором, ціни ростуть як гриби, і так є нерухомость яка продається більше року, але на то також є причини - район, непомірно завищена ціна, нерухомість продається через суд, або немає гарантій купівлі. Я Вам бажаю скорішого отримання PR і знайти своє місце в Канаді 🤗
-
У нас меньше месяца ушло на получение нового WP. Кстати новый дали на 3 года с декабря.
-
Когда форму заполнили, там в конце формы кнопка валидации. Validate вроде. Её надо нажать после заполнения, и уже валидированную загружать.
-
Давайте тут обговорювати проблеми і шляхи вирішення пр. В кожного своя думка про війну в Україні. Відносно Сомалі, Сирії, то в Україні продовжують жити люди, гуляти весілля, працювати. Канада дала 40% того, що іншим не давала, біженці по квотам для всіх країн. Працюйте і отримуйте. Весною, сподіваємося, всім працюючим продовжать перміти. Це добре, що всі пишаємося що українці, але відносно своїх знайомих картина була така: сиділи в Польщі на заробітках і казали що Україна нічого не дала, а тепер патріоти України, що хочуть біженство) Це все не забороняється, але виглядає не оч Успіхів в отримуванні пр чи просто пересидіти. З усією повагою до Станіслава, що вважає що його національність пинить рашку, але патріотизм це бути на фронті (враховуючи що я виїхав під час війни з України, можете мене патріотом не вважати) Успіхів всім і сорі за багато тексту
-
те ж питання , ви не взяли ще, якщо володієте якоюсь інфою можете сказати як брати,, дуже дякую, стільки геморрою з цими довідками...!! дякую
-
Нажаль ні, не буду рекомендувати до кого ми звертались, тому що не сподобалось. Ви в якому місті живете? Спробуйте знайти по вашому місту. В нас в маленькому місті не було жодного нажаль, то ми працювали онлайн з консультантом, не дуже сподобалось, особисте спілкування краще. Можете звернутись то Ostap Bosak за консультацією, а потім вирішити чи підходить Вам. Він дуже допомагає тут в групі.