PR CUAET
-
Здравствуйте. Подскажите,в Польше мама осталась,может ли она взять справку о несудимости для меня?
-
Наша компанія продовжує допомагати брати довідки та засвідчувати їх для PR Ми – українська юридична компанія «Гросмейстер». Ми надаємо юридичні послуги українським переселенцям за кордоном🌎 ➡️В нас ви можете замовити наступні документи: ✅Свідоцтва про народження ✅Свідоцтва про шлюб ✅Довідки про несудимість з різних країн Європи (Італія, Іспанія, Португалія, Словаччина,Чехія, Польща, Румунія, Угорщина, Казахстан, Країни Балтії (Латвія, Литва, Естонія)) ❗️А також переклади з апостилем для всіх вищезазначених документів 📞Контакти для замовлення документу або консультації: +38 067 861-45-28 (viber, whatsapp) Telegram: @Margo2145 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову підтримку для українських переселенців у США, Великій Британії та Канаді😌 t.me/grosmeister1
-
ЦЕ КОНСУЛЬСТВО В ЛОНДІ НАПИСАЛО.: Шановні українці! Відсьогодні закордонні дипломатичні установи України припинили прийом нових заяв на вчинення консульських дій від громадян України - чоловіків 18-60 років, які тимчасово перебувають за кордоном. Винятки, що діятимуть до 18 травня 2024 року: - оформлення посвідчень особи на повернення в Україну); - якщо отримувачем послуги є не сам заявник, а його неповнолітня дитина чи підопічна особа (оформлення закордонного паспорта дитині, реєстрація набуття дитиною громадянства України за народженням тощо). Приємні новини: 🔹всі заяви, подані до 23.04.2024, будуть розглянуті та опрацьовані в повному обсязі, у тому числі заяви на оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон та його отримання після прибуття до установи; 🔸 на початку травня очікуємо на партію готових паспортів (нарешті!!!!), про що окремо повідомимо та відкриємо слоти. Просимо свідомих чоловіків 18-60 років, які мають запис у період з 24 квітня по 17 травня на оформлення паспорта/доручення/облік тощо, скасувати ваш візит до установи та дати змогу записатись іншим. Ваше консульство 💙💛
-
Дякую за відповідь. Запросили на PR через онатрійську номінацію через express entry. хочу податись на цьому тижні, щоб по старим цінам ще. Для себе довідку через консульство переклав і завірив, але для дружини забули. Вчора запитали, але кажуть черги і не знають коли буде готово, не раніше 10 днів і точно не на цьому тижні. Як я зрозумів варіант з дії перекладу і завіреного може пройти, може ні. Якщо не пройде, то буде реджект і гроші не повернуть вже, або можуть запитати довідку з консульства як запит додаткових документів? Дуже дякую.
-
Доброго дня! Чи є хтось тут, хто робить довідки з Греції?
-
Я думаю, важно не почему мы здесь и как мы тут оказались. Судя по тому, что я читала, важнее - что нас ждёт, если нам придется возвращаться. Мне кажется, что акцент должен быть на этом. А сама история и то, что мы пережили - это к психотерапевту, а не к властям 😊
-
Дуже дякую)
-
Чомусь мені думається, що і чергу не будуть виставляти до 18 травня. Напишуть, що технічні проблеми.
-
О да, пережив три месяца в блокадном Мариуполе с детьми, я догадываюсь, о чем Вы ❤️
-
ЦЕ КОНСУЛЬСТВО В ЛОНДІ НАПИСАЛО.: Шановні українці! Відсьогодні закордонні дипломатичні установи України припинили прийом нових заяв на вчинення консульських дій від громадян України - чоловіків 18-60 років, які тимчасово перебувають за кордоном. Винятки, що діятимуть до 18 травня 2024 року: - оформлення посвідчень особи на повернення в Україну); - якщо отримувачем послуги є не сам заявник, а його неповнолітня дитина чи підопічна особа (оформлення закордонного паспорта дитині, реєстрація набуття дитиною громадянства України за народженням тощо). Приємні новини: 🔹всі заяви, подані до 23.04.2024, будуть розглянуті та опрацьовані в повному обсязі, у тому числі заяви на оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон та його отримання після прибуття до установи; 🔸 на початку травня очікуємо на партію готових паспортів (нарешті!!!!), про що окремо повідомимо та відкриємо слоти. Просимо свідомих чоловіків 18-60 років, які мають запис у період з 24 квітня по 17 травня на оформлення паспорта/доручення/облік тощо, скасувати ваш візит до установи та дати змогу записатись іншим. Ваше консульство 💙💛
-
Скажіть будь ласка довідку про несудимість витягнуту з Дії обов‘язково завіряти у консула? Чи можно перекласти у сертифікованого перекладача та завірити нотаріально у Канаді? Справа в тому що Україна анонсувала припинення консульських дій до чоловіків , як читаю в новинах
-
Доброго дня. Це не healthy smiles? Дорослим тем можна оформити якісь бенефіти на стоматолога? Підкажіть, будь ласка