PR CUAET
-
Чомусь мені думається, що і чергу не будуть виставляти до 18 травня. Напишуть, що технічні проблеми.
-
О да, пережив три месяца в блокадном Мариуполе с детьми, я догадываюсь, о чем Вы ❤️
-
ЦЕ КОНСУЛЬСТВО В ЛОНДІ НАПИСАЛО.: Шановні українці! Відсьогодні закордонні дипломатичні установи України припинили прийом нових заяв на вчинення консульських дій від громадян України - чоловіків 18-60 років, які тимчасово перебувають за кордоном. Винятки, що діятимуть до 18 травня 2024 року: - оформлення посвідчень особи на повернення в Україну); - якщо отримувачем послуги є не сам заявник, а його неповнолітня дитина чи підопічна особа (оформлення закордонного паспорта дитині, реєстрація набуття дитиною громадянства України за народженням тощо). Приємні новини: 🔹всі заяви, подані до 23.04.2024, будуть розглянуті та опрацьовані в повному обсязі, у тому числі заяви на оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон та його отримання після прибуття до установи; 🔸 на початку травня очікуємо на партію готових паспортів (нарешті!!!!), про що окремо повідомимо та відкриємо слоти. Просимо свідомих чоловіків 18-60 років, які мають запис у період з 24 квітня по 17 травня на оформлення паспорта/доручення/облік тощо, скасувати ваш візит до установи та дати змогу записатись іншим. Ваше консульство 💙💛
-
Скажіть будь ласка довідку про несудимість витягнуту з Дії обов‘язково завіряти у консула? Чи можно перекласти у сертифікованого перекладача та завірити нотаріально у Канаді? Справа в тому що Україна анонсувала припинення консульських дій до чоловіків , як читаю в новинах
-
Доброго дня. Це не healthy smiles? Дорослим тем можна оформити якісь бенефіти на стоматолога? Підкажіть, будь ласка
-
А якщо в мене в аккаунті cra пише, що повернуть carbon tax 700$, і в чоловіка теж пише що десь 800$ мають йому повернути то так і буде? Відсилали одну форму на сім’ю
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, бухгалтера чи когось дотичного до цієї сфери, хто міг би проконсультувати щодо відкриття ФОП (не знаю ні канадської назви, ні як це тут взагалі працює). Буду дуже вдячна за допомогу! Alberta
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, бухгалтера чи когось дотичного до цієї сфери, хто міг би проконсультувати щодо відкриття ФОП (не знаю ні канадської назви, ні як це тут взагалі працює). Буду дуже вдячна за допомогу! Alberta