PR CUAET
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, бухгалтера чи когось дотичного до цієї сфери, хто міг би проконсультувати щодо відкриття ФОП (не знаю ні канадської назви, ні як це тут взагалі працює). Буду дуже вдячна за допомогу! Alberta
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, бухгалтера чи когось дотичного до цієї сфери, хто міг би проконсультувати щодо відкриття ФОП (не знаю ні канадської назви, ні як це тут взагалі працює). Буду дуже вдячна за допомогу! Alberta
-
-
Ми теж сину робили ввечері. Як то кажуть у останній вагон, навіть надії не було відкрити рахунок по простроченому ( але подовженому) паспорту. Один раз намагалися в моно банку , нам відмовили. Тому в приват реєструвалися без очікувань вже. Були дуже здивовані що йому відкрили онлайн картку, одразу ж зареєструвалися в дії , та отримали довідку .
-
Дякую
-
Доброго дня .Будь ласка , відгукніться , хто запонював анкету для робітників поліціі , чоловік на пенсіі , но треба окрему дуже подробну анкету заповняти ,заплутались зовсім.
-
щойно зробив. щойно отримав за секунду як і на минулому тижні
-
можливо срок дії різний у довідки з сайту і у довідки з консульства?
-
Компанія мала написати що вони згідні що ви працюєте віддалено. В мене так прописано в джоб офері лміа. Але загалом мені здається що то некритично
-
Дивно. Все працює. Всі витяги доступні