PR CUAET
-
ДП Документ не підпорядковується МЗС мабуть, а ДМС
-
Дякую
-
Для початку з закріплених смс в шапці чату А також офіційного першоджерела - canada.ca
-
Теоретично згідно їх же інфи. Ті хто встиг подати заяву. Або ті кому вже виготовили, мають його отримати. Але практично читав новину що ДП Яке робить документи призупинило їх видачу.
-
Там не нужен военный билет. Это опционально
-
Дякую велике
-
Не отримаєте паспорт. По закону квиток має бути. Я не служив квиток по закону видали
-
Тільки коли вони нададуть інформацію, що і як.
-
Напевно, випадково натиснула на ваше повідомлення
-
Судячи з офіційних джерел, з 18 травня надання консульських послуг має бути відновлене (з поясненнями необхідних кроків/документів)
-
Не служив, і не маю військового квитка.
-
Так скоріше за все. Нічого не заважає почати його ловити вже зараз.
-
Також цікавить це питання. Я так розумію, що вже від чоловіків не будуть приймати заявки. Це ж лише запис. А не вже подана заявка!
-
дякую, так, в нас таке ж було а ле там не було як їх поновлювати і коли.
-
Якби опціонально то взагалі ніякого галасу не було би
-
В гілку слотів, будь ласка
-
якщо їх взагалі будуть викладати, Оттава за графіком мали бути, а не було і Чикаго зазвичай багато викладає, а вчора особисто я побачила лише 1, тому не факт, що вони тепер будут викладатися, як раніше до подальших розпоряджень(
-
Доброго дня, відправили довідки поштою 20 січня, так і не прийшли. Є в когось думки чи прийде чоловікові довідка тепер в звʼязку з останніми новинами?
-
Нет и мало того даже если папа привел ребенка на паспорт тоже не примут , сказали потому что подпись надо ставить
-
@anass8888 що саме репортуєте?
12 Jan 2024, 17:45
147065/453513
29 minutes ago