PR CUAET
-
Перечитайте уважно ще раз,я писала вам «ВИ» і зверніть увагу,що не відредактоване,тобто не не змінене)
-
Я не знаю ситуації тих людей. Але ось, наприклад: 1)Сім'я не підпадала під жодну програму за певних причин 2) в сім'ї троє дітей, які ходять тут до школи, вивчили мову, займаються у гуртках, адаптувалися. 3) сім'я відкрила невеличку компанію, влаштувала 2 канадців, які з того годують свої сім'ї. Купили в кредит житло. 4) повністю себе забезпечують, не сидять на шиї в державі. Чудово володіють державною мовою Канади. 5) мають житло в Канаді, яке взяли в кредит. В Україні нічого не мають 6) не мають взагалі родичів в Україні Це лише як варіант можливого кейсу. Не обов'язково в людини мають бути саме ці дані.
-
До речі, щось так і не бачив лист відмову. Є лінк де почитати?
-
Я ж про це і писала вище,що бачила об яву в того самого адвоката,що подавалися наші знайомі.В неї на стороні був лист і написано,що молодий юнак із західної України отримав ПР по гуманітарній програмі.Наші знайомі подавалися від неї ж,прифронтова зона,діти і т.д і відмова,тому цікаво,від чого залежить?
-
Які документи потрібно для подачі на Certificat de sélection Québec? Окрім результатів екзамену з французької
-
Я в лютому подалась, але вже пройшло часу, тому інформація дуже сумна
-
А куди прилетіли, якщо не секрет?
-
Це стандартний лист, для українців термін дії бенефітів інший ( зараз поки що до 30 квітня), Вам подаватися ще раз не потрібно.
-
На шановна і ти прошу не переходити зі мною. Вдячна.
-
Дякую, що відповіли. Хочу привести бабусю з дідусем, переживаємо...
-
Dhl доставка є, може пришвидшити, але не факт
-
Багато хто пише що трекати паспорт не можна. В нас такої проблеми нема. Можливо також якісь проблеми з системою.
-
Люди і з західної України одержують і ті які за кордоном жили. Гарно побудований і аргументований кейс вирішує.
-
Немає акаунту) у податковій сказали чекати листа з кодом по якому оплатити
-
Тільки 1300 за подачу офіційно і 50 за фото. Збирала документи довго. Лист писала 3 дня. Не безперервно, звичайно). Потім заповнювали заявки,форми вже на сайті також 3 дня
-
Ок, дякую
-
Наразі поки що ні, оскільки ця постанова лише тимчасово призупиняє обслуговування чоловіків, а саме - до 18 травня 2024 року.
-
Пройдіться по цій анкеті cdn-contenu.quebec.ca/cdn-contenu/immigration/formulaires/fr/FO_demande_selection_volet_travailleurs_A0520IF.pdf
-
Також бачив, що Богдана Степаненко-Липовик писала десь в чаті, що офіційно інформація про allocation на 2024 буде в травні, тому чекаємо
-
5 марта подался на новый пермит 19 апреля correspondence letter 22 апреля еще какое то уведомление Сегодня 23 марта есть подтверждение на три года до 19 марта 2027
12 Jan 2024, 17:45
147181/445548
10 minutes ago