PR CUAET
-
Ну ніби вказано що це тільки applies to submissions on or after May 1, 2024, тобто на аплікації подані лише станом на 1 травня 2024 або після
-
сложная ситуация, тк если бы только представитель скрыл, можно было бы сказать, что представителю были все данные переданы, но он их по какой-то причине не указал. как обьяснить, что вы сами теперь намеренно утаили службу, это сложнее. ведь вопрос вы лично читали и видели, что писали. это не в дате окончания школы ошибится или в количестве дней в путешествии.это важный кусок биографии в любом случае, вас схватили на мягкое место и надо указывать правду про службу. а вот пояснить, почему факт был скрыт ранее - это уже искусство сочинять правдоподобно
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, така ситуація. Потрібно еволюція диплома магістра. Додаток до нього містить пару відміток всього. Решта оцінок в додатку до бакалавра. Потрібно надавати обидва додатка? Бо апостіль не розуміє, що робити, а я так розумію, не можно якось евалювати щось, де нема відміток.
-
Те саме
-
Приєднуюсь, бажаю всім успіху 🙏👋
-
Сила рандому (
-
Не думаю, що всіх січневих встигнуть за тиждень розглянути. Але бажаю усім удачі!
-
О, в мене такий ж нок і теж 4 січня, але навіть в обробку не взяли :(
-
Reading -:Последний вопрос для меня был трудным, я не поняла многих слов и просто гадала. 🫠
-
Receptionist:) дякую
-
А витяг і довідка це хіба не одне й те ж саме?
-
з грудня чекаємо🤯
-
Це починає діяти з 1 травня, то ж поки ще у січневих є надія..
-
Є люди, які чекають з лютого.
-
Враховуючи дану інформацію, припускаю, що тепер тим, хто подавався в січні-лютому доведеться чекати, допоки будуть оброблені всі заявки перед ними) Так що запасаємося терпінням, друзі!
-
Вітаю, а який нок?)
-
Ну тоді мабуть змінили правила.🤷♂
-
Підскажіть, будь ласка. Що найгірше/найочікуваніше може статись, якщо відправити letter of explanation за відмову в візі шенген, і деякі уточнення по поїздкам які були не точно вказані в куает?
-
Я в Україні переводила, але там ще додатки по 2 сторінки
-
Так вы должы понять здесь не исключено человеческого фактора. Одним дают вторым со похожим кейсом нет. Ворк перимты кому-то продлевают а кому-то нет
12 Jan 2024, 17:45
147243/474652
3 days ago