PR CUAET
-
Дякую .
-
Всім привіт🙋♀️ для статистики, сьогодні отримали листа від офіцера з meet conditions(eligibility requirements). Дата подачі 27.10. Але в нас Toronto офіс. Офіцер AA28941.
-
Научитесь читать просто
-
Якщо акаунти cra, зробити не виходить тому що немає ще листа із cra) це наша перша декларація тут ) вчора пробувала зареєструвати себе не виходить , через те що вони ще опрацьовують наші декларації
-
Через сайт CRA, якщо маєте NOA
-
Я вас 2 рази попросив перелік документів на паспорт згідно нового закону. Обидва рази ви надали інше. Як це називається?
-
З січня чекаю
-
А як його зробити ?
-
Ще один щасливчик! ☺️ Вітаю
-
Хтось здавав PTE Core? І чи точно можна в Альберті використати результати тесту для іміграції?
-
Ми оплачували через акаунт)
-
Буде не дійсний
-
@OstapBosak доброго дня Підсуажіть як правильно краще зробити. Маю два документи, які хотіла б додати до аплікації. 1. Police certificate Canada 2. County condition Аплікація submit 04.03, здана біометрія, отримала лист AOR. Подавалась самостійно. Як правильно зробити: Відправити документи через веб форму чи на почту? Чи краще документ county condition відправити на почту. А Police certified чекати коли дозапитають. Дякую зазделегідь.
-
Не несите чушь. Я скинул каким образом это делается. Эти книжки и так до фени уже будут после 18го
-
Якщо в доньки Vizitor records до 2025 року,і вона хоче на літо поїхати в Європу,то при поверненні він не буде дійсний?
-
А, фух, перечитала. Думала що це саме ви зловили слот в минулому часі, що система зовсім поламалася 🙈
-
Ще раз просто спробували і отримали довідку? Дію переустанавлювали? Чи що допомогло?
-
Воно існувало і раніше Проте рішення офіцерів я не можу аргументувати
-
На каком этапе отказ? До или после AIPа?
-
Ми подалися 21.02.24 на зняття обмежень WP, мені по роботі треба було! Отримали по 2 листа і тиша. І на роботу вже не чекають Але ми чекаємо рішення по ВП. Знайомим після зняття обмежень дали нові ВП на 3 роки
12 Jan 2024, 17:45
147273/412112
23 minutes ago