PR CUAET
-
хотіла би я повернути час і зробити паспорт чоловіку у Чикаго 19 квітня, а не чекати 25 в Оттаві😭😭😭😭 Треба було не мудрити(
-
Від А) рівня обізнаності офіцера про Україну взагалі і про ситуацію на фронті (бо деякі явно не розуміють де той Ужгород чи той Маріполь і яка між ними різниця) Б) наявності квот. Раніше давали всім, зараз так апріорі не можуть давати бо не вистачає на всіх бажаючих, тому відмов буде більше. Ну і звісно тепер чекати буде в рази довше, бо кількість офіцерів одна й та сама, а заявки подають абсолютно всі підряд
-
так це ми ще квитки на літак не купували, я навіть не уявляю відчуття людей, які купили квитки і по факту залишились ні з чим
-
так, можливо
-
ну от, а ми хотіли разом з малим, бо на той час у нього візи США не було, а тепер і віза є і слот в Торонто раніше зловили і блін в Оттаві слот на мене і його не ставлять в чергу очікування з іншими чоловіками, вже купу листів написала, нема толку, походу прийдеться ловити знову
-
Я надаю інформацію від міграційних консультантів& адвокатів Ваш кейс я судити не можу
-
Коли дізнаєшся кому і за яких обставин дали апрув (західна Україна, до 30, всі родичі в Україні, хати цілі, дітей нема, роботи в Канаді нема, є пмж інших країн або громадянство) і кому дали відмову (як вище з людьми з Нікополя), то розумієш що теорії про сильні і слабкі кейси то лише казки. Все залежить абсолютно від того на кого заявка попадеться і в який час її подавали. Все
-
Можна перекласти та правильно нотаріально засвідчити, тут є свою специфіка