PR CUAET
-
Я надаю інформацію від міграційних консультантів& адвокатів Ваш кейс я судити не можу
-
Коли дізнаєшся кому і за яких обставин дали апрув (західна Україна, до 30, всі родичі в Україні, хати цілі, дітей нема, роботи в Канаді нема, є пмж інших країн або громадянство) і кому дали відмову (як вище з людьми з Нікополя), то розумієш що теорії про сильні і слабкі кейси то лише казки. Все залежить абсолютно від того на кого заявка попадеться і в який час її подавали. Все
-
Я так же думаю теперь, так как слот на взрослого отдали сначала старшему ребенку, так как поступил в университет и нужен паспорт. Теперь думаю почему муж не пошел первый 😢
-
Тобто це не правило, а на розсуд офіцера? Бо двічі це робили і не було питань жодного разу. Я не сперечаюсь. Я тільки про свій досвід розповідаю, та хочу дізнатися на майбутнє також.
-
Можна перекласти та правильно нотаріально засвідчити, тут є свою специфіка
-
Так, запит отримала на чоловіка, який не подається
-
Я поняла, спасибо
-
так отож, не очікували такої свині(
-
Доброго дня , чоловік в Украіні- де він має взяти цю довідку ІММ5546?
-
Ви не могли знати що так буде
-
я не даю консультации. рекомендую взять консультацию у иммиграционного адвоката или консультанта, который может подсказать, как верно обьяснить ваш провтык с минимальными последствиями
-
Зараз ви до цього апелювати не зможете. Бо у всіх офіційних джерелах вказано, що надання консульських послуг чоловікам 18-60 років ТИМЧАСОВО призупинено до 18 травня. Звісно, ви маєте право подаватися за гуманітарною програмою, але врахуйте той факт, що ця тимчасова постанова не буде важливим критерієм. Інша справа, якщо б ця постанова носила не тимчасовий (менше місяця) характер, а постійний
-
Елена, можно с вами связаться в лс?
-
Я сьогодні хотіла глянути Eligibility to apply саме в Альберті і там у списку тестів не було вказано саме PTE Core, але був Pearson. Це, я так зрозуміла, платформа на якійсь і є PTE. Але там купа видів тих тестів, тому вирішила перепитати
-
Я теж була в Едмонтоні 19, а в чоловіка на 26… ну нема мозку. Вирішила не мудрити , ага. Всі ми розумні заднім розумом
-
Я так розумію що ви зараз прочитаєте щоб не писати у подальшому нісенітниці та дезінформацію про отримання паспорту Стаття 20 В умовах воєнного стану оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон розміщеним за межами України відокремленим підрозділом (філією, представництвом) державного підприємства, що належить до сфери управління Державної міграційної служби України, громадянам України чоловічої статі віком від 18 до 60 років здійснюється за умови наявності у вказаних осіб військово-облікових документів. Дійсність військово-облікових документів перевіряється працівником відокремленого підрозділу (філії, представництва) у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України".
-
Враховуючи зміни в роботі консульств, неможливість продовжити паспорт чоловікам 18-60 і відповідно неможливість податися по економічним програмам буде підставою для подачі на гуманітарну програму?
-
давайте не закликати робити дії, яки можуть привести тільки к паралічу кул-центра IRCC. Не забуваємо - туди дзвонять і їм користуються не тільки українці.
-
То що, на низький старт в надії що відкриють АОС
-
Ми їхали на кордон з США та робили прямо на місці WP. Але я не знаю чи можна так само продовжувати
12 Jan 2024, 17:45
147309/467927
10 minutes ago