PR CUAET
-
Сусіди років 10 жили в Квебеці (Монтреаль), продали там бізнес свій, потім Онтаріо і зараз в Альберті купили будинок - дуже задоволені, кажуть що Квебек то катастрофа, Онтаріо (Лондон) їм також не сподобався. Їм дуже подобається Альберта, шкодують що раніше не переїхали. Тому скільки людей стільки і думок. Що добре для одного то не дуже підходить іншим.
-
Я би вам порекомендувала звернутись до імміграційного офіцера. Не пошкодуйте ці гроші якщо ситуація не дуже проста і не багато доказів. У самої був схожий випадок, але в нас був напевно ще складніший, і бути чесної сама я би не впоралася з аплікацією. Я проживала в одній країні, він в іншій, а працювали разом в іншому місці багато років. І ми докладали дуже багато доказів, отримали дуже багато додаткових запитів від офіцера. Це звичайно зайняло додатково багато часу доки нарешті нам все підтвердили. Можливо по цій програмі вони будуть більш лояльними але хто знає, краще заздалегідь бути готовими ніж потім в поспіху все робити.
-
Привіт, підкажіть будь ласка хто знає))) я до Канади вийшла заміж, під час перебування в Канаді змінила паспорт на нове прізвище. Подавала на оновлення Ворк Перміту - на новий паспорт та прізвище, отримала ВП на старе прізвище та старий паспорт🤦🏻♂️ Чи можу я виїзжати з Канади по новому паспорту з новим прізвищем та чи зможу я повернутись назад до Канади по новому прізвищу + буду мати з собою старий паспорт зі старим прізвищем, з візою на старе прізвище та ворк пермітои на старе прізвище ? Буду дуже вдячна за відповідь 🥹
-
Исхожу из следующего: 1. Написано, что только почасовая оплата может быть оценена 2. Трансформировать годовую зп в почасовую можно только прямым вычислением Зп/кол-во рабочих дней/ кол-во часов в день= зп в час Но тогда эти все параметры должны быть указаны в офере Я бы вам посоветовал написать им вопрос напрямую.
-
Ну у Квебеці теж свого вистачає. З роботою мабуть краще, не подобається можешь пійти знайти щось інше, некваліфікованої роботи достатньо. Але дискримінації теж вистачає. Вони звикли що до них їдуть мексиканці які задешого, мовчки працюють і пробують це кіно крутити і з українцями. Я пішла з двох робіт, зараз на третій і не можу сказати що тут теж все добре, але попередні дві то був жах, відношення як до лайна. І так їм не подобається що ти з освітою, ще і мову їх трошки вже вивчила. А вони...(
-
Так, для візи і ПР біометріі потрібно здавати окремо
-
Звонив в IRCC. Той медогляд якому 5 місяців зарахували. Інші три на жаль ні. Здали 12 грудня. Але сенс уточнювати запити по телефону є
-
Добрый день! Отправила аппликацию по RNIP 25 октября, пришел дозапрос на оплату биометрии, оплатила и мне пришло подтверждение, что в мою аппликацию были подтянуты отправленные документы 29 ноября. Сегодня затянула свою анкету на PR в IRCC аккаунт и там указано, что от меня требуются дополнительные документы. Я позвонила на горячую линию, там ответили, что квитанцию на оплату видят, если что то ещё надо будет - со мной свяжется офицер. Какие ещё документы им нужны - у них информации нет. Подскажите, кто то сталкивался с такой ситуацией? Куда можно обратиться с этим вопросом? Или пока офицер не увидит эту квитанцию и не поставит какую то галочку где то - то и эта надпись о требовании дополнительных документов не уйдет?
-
З 11 січня Канада буде визнавати апостіль